Polette, Spotted, Tips & Tricks

Confessions of a ‘Brillenmans’: My Polette-sunglasses!

Enkele weken geleden vertelde ik jullie al over mijn zonnebril-issues én de bijhorende budgetproblemen. Van een oplettende lezer kreeg ik de tip om eens gaan kijken op de website van Polette.com. Voor ik het wist had ik een bril in m’n winkelmandje gestopt, mijn oogmetingen opgeladen én op de bestel-knop geduwd. Intussen is hij binnen en kon ik niet wachten om ‘m met dit mooie weer op m’n snoet te zetten.

Polette

Ik koos voor het zonnebril-model ‘Vespa’, een framboosrode montuur van slechts 15,99 euro die me doet denken aan een wat grotere Ray Ban. Mét aangepaste glazen kwam de prijs op 42,95 euro, wat écht goed meevalt voor een zonnebril op sterkte! Deze zonnebrillen hebben elegante metalen pootjes, die het me makkelijk maakten om ze wat vaster te zetten op mijn hoofdje.

Niet wetende dat er standaard een stoffen etui én Polette-brillendoekje ging bijgeleverd worden, bestelde ik een kleurrijk brillendoekje erbij. Na lang twijfelen (want de keuze is echt gigantisch) koos ik toch voor het Yukata-printje. Trendy én 100% biologisch katoen trouwens!

Polette

Ook bestelde ik een cognac-bruine etui om m’n zonnebril in op te bergen. Helaas past m’n zonnebril er niet in, dus gebruik ik het etuitje nu om m’n gewone bril in op te bergen als ik aan het rijden ben. M’n zonnebril berg ik op in m’n ray-ban etui, die bij m’n gewone bril geleverd werd.

Polette

Polette

De glazen die ik bestelde zijn per-fect op maat! Ik baseerde me op de oogmeting die ik bij de opticien kreeg om m’n glazen te bestellen en Polette.com maakte ze als gegoten. Ik heb moeite met ver zien, dus heb ik bij het autorijden (kwestie van geen afrit te missen ..) zeker een bril nodig! Héél blij dat ik nu dus m’n zonnebril niet meer boven m’n bril moet dragen!

Polette

Als ik dan toch een minpuntje moet geven: de levertijd. Ik heb in totaal een dikke drie weken moeten wachten op m’n bril. Een week om m’n glazen te laten maken (wat normaal is, want bij de opticien duurt het ook zo lang) en dan nog eens twee weken tot het pakketje geleverd werd. GOED NIEUWS WEL op dit vlak, want ze werken vanaf nu samen met Post.nl, waardoor de levering sneller zou moeten gaan!

Valt het op dat ik écht blij ben met m’n Polette bril? Ik wil Ellen ontzettend bedanken voor haar tip, waardoor ik deze geweldige webshop leerde kennen. Wil je dus een bril aanschaffen, maar hoeft het niet per sé van een merk te zijn? Dan is Polette.com misschien ook iets voor jou! Mijn verlanglijstje ligt alvast klaar voor een volgende bestelling

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “Confessions of a ‘Brillenmans’: My Polette-sunglasses!

  1. Wauw, die prijs valt echt goed mee. Ik heb ook dringend een zonnerbil op sterkte nodig, maar ik dacht altijd dat weer extreem veel ging kosten dus heb het altijd uitgesteld :p Maar nu ga ik toch eens op die site kijken 😀

  2. Wat een mooie bril heb je uitgekozen! Wel apart met die roze kleur. Ik zou eerder een zwarte kiezen, omdat ik niet zo goed met kleuren overweg kan. Staat je wel goed!

  3. Goed om te weten! Ik draag de laatste jaren enkel nog lenzen en ben heel zuinig op mijn Rayban :p Maar mocht ik ooit weer een zonnebril op sterkte nodig hebben….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *