Body- & Skincare

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

De Cleansing Balm van Clinique staat toch wel al een dik halfjaar op mijn imaginaire-wishlist. Ook al ben ik super tevreden van mijn Rainpharma Advanced Precleanser, was ik super benieuwd naar de reinigingsbalsem waar beautylalaland zo enthousiast over leek te zijn. Niet wetende dat hij sinds mei in België te koop is, kocht ik ‘m bij Sephora in Bordeaux, na dat hij in Rijsel in alle Sephora’s uitverkocht bleek te zijn. Bring it on!

DSC_1498

De crème heeft een milde, maar stevige boterachtige textuur die verandert in een olie die je make-up als het ware aantrekt als een magneet van zodra je hem op je huid aanbrengt. Clinique heeft de formule zo ontwikkeld dat hij geschikt is voor elk huidtype, of dat nu een vet huidtype is, of een wat gevoeligere huid. Deze balm is dan ook niet geparfumeerd!

DSC_1500

Als je de olie in contact brengt met water, wordt ‘ie een soort van melk die alle make-up absorbeert. Afspoelen en alles is weg! Allés! Na deze balm gebruik ik m’n normale cleanser en toner voor een volledig gereinigde huid voor een optimaal resultaat.

DSC_1502

Wat ik zo praktisch vind aan deze balm, is dat je onwaarschijnlijk weinig product nodig hebt voor een maximaal resultaat! Een vingertopje is méér dan voldoende om je gezicht helemaal make-up-vrij te krijgen. Als je kijkt naar de grootte van de pot, moet je geen genie zijn om door te hebben dat je hier makkelijk maanden en maanden mee kan doen!

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm is sinds mei te koop bij Ici Paris XL voo 31,05 Euro! Een aanrader!

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

  1. Klinkt heel goed, maar voor mij moet ‘s avonds alles snel gaan: doekjes, watjes met micellair water, naspoelen en klaar haha 😀

    1. Bij mij is’t enkel balm, spoelen en eventueel eens nareinigen. ALLES WEG! 😀 Met miscellair water kom ik niet toe met drie watjes ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *