Clinique, Lippenbalsem, Lipstick, Make-up

Clinique Chubby Stick Intense!Clinique Chubby Stick Intense!

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Kissable lips with the Clinique Chubby Stick!

Bij velen staat Clinique voornamelijk bekend om haar verzorgingsproducten. Maar wist je dat ze naast deze producten, ook een make up-lijn hebben? Een van de sterproducten binnen deze lijn waren ze zogenaamde ‘Chubby Sticks’. Deze werden drie jaar geleden gelanceerd en waren binnen de kortste keren een echte must-have voor vele fashion- & beautista’s! Deze sticks werken immers als een lippenbalsem, maar dan met een zacht tintje die een mooi kleurtje achterlaat op je lippen. Het hydraterende effect krijg je door toegevoegde sheaboter, jojoba olie en mangopittenboter. Iets anders dan de gebruikelijke Labello, niet?

En nu, enkele jaren later, brengt Clinique een nieuwe variant op de markt, de ‘Chubby Stick Intense’ ! Ik mocht er van Clinique ééntje testen, en kreeg de kleur Broadest Berry toegestuurd! Lees snel verder!
Chubby Stick

Zoals de naam doet vermoeden, kleuren deze nieuwe Chubby Sticks je lippen met een intensere kleur dan zijn voorgangers. De hydraterende eigenschap gecombineerd met een kleur van een goed gepigmenteerde lipstick van de eerste generatie werd behouden en dus ook geoptimaliseerd. De verpakking is zo gemaakt, dat ze echt potloden lijken! Ze hebben een zilverkleurige dop, voelen vrij zwaar aan en zijn verkrijgbaar in acht verschillende varianten.
Deze foto haalde ik van de Clinique Website zelf!
Deze foto haalde ik van de Clinique Website zelf!
De kleur die ik toegestuurd kreeg, zit dus aan de wat extremere kant van het kleurenpalet. Jammer, want met een lichte huidskleur is de kleur véél te intens en verschillend, waardoor ik’m niet vaak zal gaan gebruiken. Toch ben ik vrij tevreden van de Chubby Stick Intense! Ze voelen heerlijk aan op m’n lippen. Het zit qua lip-gevoel een beetje tussen lipstick en lippenbalsem in.

Clinique Chubby Sticks Intense zijn niet erg langhoudend. Op een gewone werkdag – waarin toch vrij veel gedronken, gegeten en gepraat wordt – moest ik hem een drietal keer bijwerken, wat ik al bij al toch vrij goed vind voor een verzorgende lipstick. Daarnaast vind ik de manier van aanbrengen erg leuk en praktisch. Het maakt van je lippen een soort kleurboek, die je met veel plezier en heel wat precisie aanbrengt.
Chubby Stick Broadest Berry
Zoals je ziet is de kleur wel vrij intens en donker. Wat te donker als je kijkt naar mijn huidskleur – ik weet het, ik ben extreem bleek – waardoor ik’m zelden ga dragen. Je weet echter nooit wanneer hij eens van pas komt. Op de foto hieronder draag ik’m op m’n lippen.
Chubby Stick
Wat zegt dat? Wellicht zijn het er velen met mij eens als ik zeg dat een nude-kleur als koraal of lichtroze mij beter afgaan. Toch ben ik blij dat ik deze stick mocht proberen, en zal in de winkel zeker eens uitkijken voor een kleur die beter aangepast is aan mijn huidskleur.

Kenden jullie de Chubby Sticks van Clinique al?
 
Groetjes,
 
Laura
 

2 thoughts on “Clinique Chubby Stick Intense!Clinique Chubby Stick Intense!

  1. Ik ben alvast een grote fan van de chubbysticks! (De chubbysticks intense heb ik wel nog nooit geprobeerd.)
    Ik won ooit 3 chubbysticks, een roze tint, een paarse en een rode. Je kan ze ook combineren en boven elkaar dragen. Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te brengen.
    Ik vind in ieder geval dat dat kleur je wel staat hoor.

    Sien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *