Clarins, Handcreme

Clarins Hand and Nail Treatment Cream

Wie m’n blog leest moét Clarins gewoon kennen. Ik gebruik met veel plezier hun lip oils, hun bruin-zonder-zon-producten en af en toe eens een lip-kleurtje!

Reden te meer om benieuwd te zijn naar de ‘Hand and Nail Treatment Cream’ die in de Deautybox van maart zat! Een vrij royale travel-size als je ‘t mij vraagt, want ik nam ‘m bijna een dikke twee maand mee on-the-go en hij is nog maar een tweetal weken geleden opgegaan.

Clarins Hand Treatment

Dat hij zuinig in gebruik is, dat is één iets, maar de werking moet dan ook wel goed zitten. Gelukkig had ik van Clarins niet anders verwacht. Deze fantastische crème heeft immers een veelzijdige werking. Zo scoor je altijd bij mij eerlijk gezegd!

Clarins Hand Treatment

Clarins heeft hiervoor het beste uit de natuur gehaald: sesamolie die de handen hydrateert, shea boter die je huid beschermt tegen barre weersomstandigheden, mirre-extract die storende ouderdomsvlekken op je poezelige handjes drastisch moet gaan verminderen, en Japanse moerbeiboom , die de nagels versterkt. Een heerlijke cocktail aan ingrediënten waar je handjes ‘supercontent’ mee gaan zijn!

Clarins Hand Treatment

De textuur dringt héél snel in en ruikt heerlijk. Er zit iets ‘prikkelend’ in – wellicht het mirre-extract in de formule – waardoor ik in het begin bleef snuffelen aan m’n handen. Dat ik wel hou van een aparte geur, maakte de Human + Kind handcrème (die ik nu gebruik trouwens) wel al duidelijk. Net zoals deze van Clarins gemaakt met het beste uit de natuur! En als m’n handen er zijdezacht door worden, what’s not to love?

Deze Clarins Hand and Nail Treatment Cream is te koop bij de parfumerie, en heeft een adviesprijs van 18,95 euro!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Clarins Hand and Nail Treatment Cream

  1. Ik lees er af en toe wel eens een review van en ze zijn altijd heel erg positief. Toch zou ik zelf niet zo snel een handcrème van €20 kopen. Handcrème is echt zo’n product dat ik heel veel vergeet.

  2. Het klinkt heerlijk, maar de prijs is toch wel iets wat mij behoorlijk tegenhoud bij de aanschaf van dit soort producten…jammer vind ik dat wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *