Cien, Zonnecrème

Cien Zonnespray SPF 50 ‘Kids’

Jongens, wat een zalig weer was het gisteren! Stiekem had ik een blogdagje ingepland, maar omdat er zo’n mooi weer werd voorspeld, ben ik op zondag (thank god dat we vandaag ook langer mochten slapen) om zeven uur ‘s morgens opgestaan om wat vooruit te kunnen werken. Toen de zon dan ein-de-lijk op het terras zat, was het tijd om mezelf met een boek in de zon te placeren! Mét zonnebescherming bien sûr! Ook nu grijp ik terug naar Cien: doeltreffend en niét duur!

DSC_2383

Vorig jaar schreef ik al over hoe tevreden ik was over de zonnecrème van het huismerk van Lidl. Ik nam ze toen mee op reis en zowel m’n vriend als ik hebben er toen enorm veel aan gehad. Niemand verbrandt graag toch? Gisteren haalde ik de Zonnespray SPF 50 ‘Kids’ boven!

DSC_2383

Laura, ‘Kids’? Komaan! Wel, de reden waarom ik deze zo praktisch vind, is dat er zo’n spuit op zit! Ik vind de klassieke knijptube bijzonder onhygiënisch. Aan het zwembad allemaal goed en wel, maar op het strand bijvoorbeeld is het een ramp. Het zand kleeft aan de dop en onrechtstreeks ook aan je lijf. Verschrikkelijk! Deze spraydop is dus niet alleen handig voor kindjes!

DSC_2383

Naar werking toe heb ik ook deze keer geen klachten! Hij heeft een héél hoge UVA bescherming (Geen UVB dus, dankjewel Chris voor de opmerking!) waardoor ik gisteren een hele middag zorgeloos in de zon kon zitten. Achteraf nog wat after-sun en hopen dat m’n huid toch ietwat deugd gehad heeft van z’n dosis vitamine D!

Ook deze zonnecrème is héél budgetvriendelijk. Geen excuses meer om je niet regelmatig in te smeren! De Cien Zonnecrème SPF 50 ‘Kids’ kost ongeveer €4,50 en bevat 250ml! Zonnepret voor héél de familie! Verkrijgbaar bij Lidl!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Cien Zonnespray SPF 50 ‘Kids’

  1. Ik heb paar jaar terug die van de Aldi gehad voor kids, ook een echte aanrader. In de Lidl kom ik dus echt nooit 🙂 Maar ik vind een spray idd ook veel hygiënischer en dat spul smeert ook beter uit dan die vaak dikke witte crème uit een tube….

  2. Ik gebruik die van Boni Selection. Werkt ook prima! Gisteren heel de familie ingesmeerd, en mijn papa maar lachen met mijn busje dat maar 1 euro kostte.. Maar: niemand was verbrand! Missie geslaagd! 😀 Budget = niet altijd slecht. 🙂

  3. Het is inderdaad heel erg praktisch dat er zo een spuit op zit, wel heel prettig met doseren…SPF 50 is voor mij de perfecte SPF,( bleekneusje als ik ben) en voor die 4,50 per flacon, daar ga je toch zeker geen risico voor nemen…de verzorgingsproducten van LIDL schijnen echt heel goed te zijn, ik ga er hierdoor echt wel een beetje vanuit dat het ook hier het geval mee is…

    1. Ik gebruik de producten van Lidl nu al een jaar of drie trouw en verbrand eigenlijk echt nooit meer.. Heb ook nog wat high-end liggen, maar als ik écht zonnebescherming ga kopen, is het meestal van Lidl of Kruidvat!

  4. Geen UVB filter in deze zonnecreme, Laura! Enkel UVA! Creme is inderdaad een prima, goedkoop, handig product!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *