Nailcare, nails

Ciaté Paint Pot in ‘Cabaret’

Het moest er van komen, niet? Het lakje van Ciaté dat vorige maand in m’n Birchbox zat heb ik intussen al zo vaak gedragen deze maand dat een review niet kon uitblijven. Ik heb intussen al sinds eind augustus niét meer op m’n nagels gebeten, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het verzorgen, vijlen én lakken van m’n nagels behoorlijk leuk begin te vinden. Wie had dat ooit gedacht?

Goed, terug naar Ciaté. Een van de meest tot de verbeelding sprekende nagellakjes, al was het maar omwille van hun schattige verpakking en het feit d! Ik stond altijd met open mond te kijken in de parfumerie naar die Ciaté-huisjes met lakjes in verstopt, maar als je geen lange nagels hebt, is het een beetje zonde van het geld. Dankzij Birchbox kon ik nu ein-de-lijk eens zo’n lakje proberen! Awesome!

Ciate Paint Pot

In m’n box zat de kleur ‘Cabaret’. Een kleur dat ik zo moeilijk kon omschrijven, dat ik het heb moeten google’en (Google-man, ben je daar?) begod! Ik moet duidelijk nog wat werken aan m’n nagellak-vocabularium. Gelukkig deed Ciaté dit nu voor een keertje voor mij:

“Deze diep paarse robijn kleur nagellak van Ciaté geeft de nagels een trendy look met het bramen kleureffect”

Ciate Paint Pot

Ciaté staat op dit moment – na een maandje lakken met dat spul – qua kwaliteit & gebruiksgemak net onder OPI. Het penseeltje vind ik persoonlijk net iets te smal voor mijn zwijnepootjes. Maar het kwastje is verbluffend precies. Hij bestaat uit maar liefst 250 haartjes en zorgt ervoor dat je makkelijk je nagels egaal en streepvrij kan lakken. Zelfs bij een nagellak-kluns als ondergetekende!

Ciate Paint Pot

Leuk resultaat, toch? Je ziet wel dat m’n nagels nog niet 100% zijn wat ze zouden moeten zijn (de werken in het huis is moordend voor ze – je ziet atm zelfs nog een beetje siliconen aan m’n nagels hangen.. OEPSIE) maar toch ben ik ontzettend blij met het resultaat. Een heerlijke herfst-kleur, die opvalt, maar toch niet helemaal in-your-face is! Heerlijke ontdekking, me dunkt!

Ciate Paint Pot

De paint pots van Ciaté zijn onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kosten €9,95 ‘t stuk! Deze Cabaret hebben ze trouwens in voorraad, dus ..
Groetjes,

Laura

16 thoughts on “Ciaté Paint Pot in ‘Cabaret’

  1. Prachtkleur, maar ik vind de kwaliteit van Ciaté echt ondermaats… Voor veel minder geld heb je kwalitatief ook beter vind ik. Ik heb recent vrijwel al mijn Ciaté nagellak weggedaan om die reden….

    1. Ik gebruik nog altijd ‘t liefst OPI eigenlijk, omwille van’t borsteltje en het ‘handvat’ .. Maar goed, de lak bleef echt wel lang zitten bij mij!

  2. Echt een heel erg mooie kleur! Ik heb op dit moment Regatta van Ciaté op mijn nagels, ik vind het echt een mooi merk en ben er ook heel tevreden over! Ciaté blijft op mijn zwakke nagels het langst zitten, ze lakken heel gemakkelijk en ze drogen ook nog eens snel. Fan!

  3. deze kleur vind ik wel ontzettend mooi en wat herfstachtige en winters….en dat je nagels nog niet 100% zijn….maakt helemaal niets uit…denk er maar aan dat iemand die echt altijd mooie lange nagels heeft, of nepnagels heeft of helemaal niets doet en met haar handen in de lucht zit….. dit is echt een lak die ik ook graag zou dragen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *