Chanel, Lipstick

Chanel Rouge Allure Velvet ‘La Raffinée’

Waar iedereen ogenschijnlijk gek is op de verpakkingen van de Yves Saint Laurent lipsticks, ben ik halsoverkop verliefd geworden op de lipstickhulzen van Chanel. Ik heb het dan niet over de hulzen van de ‘oudere’ Chanel-lipsticks, zoals het bij mijn ‘Rouge Hydrabase’ in de kleur Euphoria het geval was, maar wel deze gouden variant. It can’t get any classier than this!

week31

La Raffinée – de verfijnde – is een kleur die wel speciaal voor mij lijkt gemaakt te zijn. Niet dat ik persoonlijk zo verfijnd ben, maar de kleur is mij écht op het lijf geschreven. Aanwezig, maar niet té opvallend! Hoewel ik het erg moeilijk vond om deze te fotograferen met het verschrikkelijke licht de laatste weken, heb ik toch een verdienstelijke poging gedaan. Het is veel meer een donkerroze wijnkleur, dan de meer roze kleur dat je op deze foto’s ziet.

week31

week31

Het leukste aan deze lipstick vind ik de textuur! Hoewel deze 100% mat is, is de eenvoud van het aanbrengen net dezelfde als bij een romige lipstick. Eenmaal op je lippen wordt hij helemaal mat, maar het uitsmeren gaat zo makkelijk!

week31

Ah, ik ben helemaal verliefd op deze kleur én textuur. Ik wacht nu vol spanning op tweede Kerstdag, waar ik nog een backup of twee ga halen! ‘t Gebeurt niet veel dat ik een kleur vind die me écht goed staat, zowel voor werk-gerelateerde zaken (waar TOO MUCH genadeloos wordt afgestraft in een rivier van mopjes) én privé-aangelegenheden.

Deze Chanel Rouge Allure Velvet ‘La Raffinée’ kostte me €31 bij Ici Paris XL en is een ideaal cadeautje voor de Feestdagen! Met z’n gouden huls is hij id-e-aal om onder de Kerstboom te leggen! Snel naar de parfumerie, voor het te laat is!

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Chanel Rouge Allure Velvet ‘La Raffinée’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *