Caudalie, parfum, perfume

Caudalie ‘Parfum Divin’

Als je aan m’n vriend (‘t is echt waar, hij zal het hieronder misschien wel bevestigen) zou vragen over welk product ik ‘t meest heb ‘gezaagd’ in 2014, moet dat wel het Caudalie Parfum Divin zijn. Je kent dat, verliefd worden op een geur maar toch niet 100% zeker zijn of je er nu wel of niet te veel voor zou betalen. Dat, en de akelige gedachte dat je misschien wel al genoeg parfum in je stash zou kunnen zitten hebben. Zowel in Sluis, Londen als Dublin telkens maar staan snuffelen, maar toch met lege handen naar huis gegaan. Onbesluiteloos zijn, in z’n ergste vorm. Op een gegeven moment, beste lezer, had ik genoeg van al dat getwijfel en besloot ik er korte metten mee te maken. En zo geschiedde ..

Caudalie

Het begon allemaal heel onschuldig met de ‘Huile Divine’ van Caudalie, een droge olie met een heerlijke geur. Ja, zelfs in april 2014 was ik al helemaal head over heels als het over de geur ging. Ik citeer: “De geur geeft mij een instant-vakantiegevoel: subtiele, bloemige en zonovergoten geur, met houtnoten.” Natuurlijk, de geur van de olie gewoon kopiëren was way-to-easy geweest, dus lieten ze Jacques Cavallier (die de geur van de olie ontwikkelde) nog eens z’n ding doen.

Caudalie

De geur is echt helemaal m’n ding. Houterig & lichtzoet. Het parfum is wel exact te plaatsen als ‘Divine’-telg. Het bevat noten van roos, pompelmoes, roze peper, vanille, cederhout en muskus. Exact zoals de Divine olie dus, hetzij iets subtieler en minder in your face!

Caudalie

Het flesje is trouwens beyond gorgeous! Bovenaan is het glas weerspiegelend, maar loopt dan subtiel over in gewoon glas, afgewerkt met een mooie houten dop. Subtiele hint naar de natuur!

Achteraf gezien vind ik het behoorlijk stom dat ik ‘m niet eerder heb gekocht.. Nu, ik moet wel zeggen dat ik nu evenveel betaalde voor de set met het parfum én de olie als ik normaal zou betalen voor het parfum alleen. Over een koopje gesproken! Nu nog juist de geurkaars ergens weten te scoren! Donaties, iemand?

Caudalie is te koop bij je apotheek, via iU-winkes of via Farmaline. Parfum Divin de Caudalie is te koop voor 39,95€!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Caudalie ‘Parfum Divin’

  1. Haha dat zagen voor een parfum die zo duur is, zal ik het doen of niet is héél herkenbaar. Normaal gezien moet je dit zo een paar maanden voor je verjaardag beginnen doen! 😀
    Nu wel tof dat je uiteindelijk de knoop hebt doorgehakt en het gewoon hebt gedaan. Doe eens zot!

  2. Haha herkenbaar! Ik had dat onder meer met Le Blanc van Chanel, waarop mijn vriendje het dan uiteindelijk gekocht heeft om van mijn getwijfel af te zijn 😉 Mooi flesje idd! Benieuwd naar de geur. Altijd zo moeilijk om je een beeld te vormen op basis van een beschrijving.

  3. Ooh! Deze heb ik nog niet geprobeerd maar de andere producten uit de Divin collectie vind ik alvast erg lekker ruiken! Zalig dat je hem kon kopen in een voordelig setje :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *