perfume

Budget Find: Cashmere Rose by Zara

Als je in m’n parfumkast begint rond te snuffelen, zal je merken dat ‘k echt een zwak heb voor de duurdere, nicheparfums. Niet dat ik deze uit de parfumerie niet (meer) weet te appreciëren, maar de laatste tijd wordt het steeds moeilijker om er een ‘speciaal’ parfum te ontdekken. Gek dan toch dat een geur uit Zara me wél omver wist te blazen?

Cashmere Rose

Zara komt regelmatig uit met nieuwe geurtjes – meestal eau de toilettes – die door verschillende neuzen werden samengesteld. Vaak wordt er niet echt veel poeha gemaakt rond een geur of een flacon, laat staan dat er een verhaal achter zit, maar deze nieuwe ‘Cashmere Rose’ heeft die wél. Een mooie luxueze verpakking, een gelaagde geur en heck, ‘t zit zelfs in een lederen ‘pouch’.

Over de neuzen achter een geur geeft Zara nooit echt veel prijs – enkel bij de geuren van Zara Home worden deze expliciet vermeld – dus het verhaal rond de geur is wat moeilijker te vertellen, maar de geur wordt perfect omschreven door z’n naam ‘Cashmere Rose’. Een warm-zoete, bloemige geur die als een warm dekentje rond je komt liggen. Not kidding! In het filiaal waar ik ‘m kocht nam ik de laatste mee. Uitverkocht in twee dagen tijd. Alstublief!

Cashmere Rose

De noten bestaan uit Kers, Pioenrozen en vanille. Iets zoets, iets warm en iets fruitig. Het warme en bloemige komt echter het meest naar voor, en blijft ook het langste hangen. En hoewel dit ‘slechts’ een eau de parfum is, blijft hij heel erg lang rondhangen. Niet prominent, maar eerder subtiel, zoals ik ‘t liefst heb.

Cashmere Rose

Een echte budget topper, die nog eens mooi in je handtas zit te pronken. Wedden dat niemand gelooft dat je deze bij Zara hebt gehaald?

Je vindt de parfums van Zara zowel online als in de winkel. Voor 100ml betaal je slechts €17,95, en voor dit soort geur is dat echt een prikje! De mijne haalde ik in het filiaal van Euralille, Rijsel. Deze geur zou binnenkort ook te koop moeten zijn in België.

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Budget Find: Cashmere Rose by Zara

  1. Ik vind de flacon er alleen al fantastisch uitzien! Het is dat er in grote letters ‘Zara’ opstaat, anders zou ik inderdaad niet denken dat je ‘m daar vandaan hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *