douchegel, Lush, scrub

Boyfriend’s Lush Gifts: Ocean Salt & Whoosh!

Mijn vriendje is de beste. Punt! Hoewel hij zegt dat hij ZELDEN OF NOOIT mijn blog leest, wist hij wel dat ik regelmatig producten koop bij Lush. Op de koop toe weet hij blijkbaar dan ook nog eens met welke soort producten hij me kan plezieren, want toen hij terugkeerde van zijn ‘man-weekend’ met vrienden, haalde hij uit zijn veel te grote rugzak een zakje van Lush tevoorschijn! Dank je wel lieverdje!

P1010592

Mijn eerste indruk was: WHUUUUT? Wat gaat hij nu weer meehebben? .. Maar toen ik het zakje opende was ik laaiend enthousiast! Een grote pot Ocean Salt én Whoosh!, de shower gel waarover ik al heel wat goeds gelezen heb!

Lush Ocean Salt
Ocean Salt is een douche-srub die best wel een grove korrel heeft, want de naam zegt het natuurlijk al: er zit zeezout in (captain obvious strikes again!). Voor je na deze zin al beslist deze hierom niet aan te schaffen, moet je toch weten dat de verzorgende bestanddelen in de scrub de huid helemaal niet schaden.

P1010587

Integendeel, hij maakt je huid juist zijdezacht. Heel soms zou ik’m zelfs gebruiken voor mijn gezicht. Op dit moment gebruik ik echter een aangepaste scrub (acné, weetjewel ..) dus blijft het bij het scrubben van m’n lichaam.

P1010589

De geur is opnieuw typisch Lush: een frisse citrusgeuren komt je tegemoet wanneer je de pot opent. Gek genoeg is deze scrub blauw en was dit niet echt de geur die ik verwachtte. Nu, hoewel de geur niet volledig m’n ding is, kan ik er mee leven.

P1010590

Hij doet wat hij moet doen. Hij doet het uitstekend, dus moet ik niet zagen over geurtjes, nietwaar? Mijn vriend ruikt dit dan wél weer graag. Geven en nemen in een relatie: check!

WHOOSH Shower Jelly
Wat? Shower Jelly? Ik kan mijn vriend z’n gelaatsuitdrukking wel voorstellen toen hij dit in z’n handen had. Hij snapt niets van de hele cosmetica-wereld en zou zijn haar wassen met douchegel als hij kon. Toch moet dit product ‘m onwaarschijnlijk geintrigeerd hebben, want ook dit zat in mijn Lush-zakje.

P1010593

Het is een Shower Jelly, en het woordje ‘jelly’ geeft al aan dat de WHOOSH niet zomaar een een vaste zeep of shower gel is. Het zit er namelijk tussenin. Het is vast, maar niet hard. Het is zacht, maar niet vloeibaar. Ken je nog die flan-pudding die je ondersteboven op een bordje moest zetten? Wel euhm ja, die textuur dus! Best wel vreemd als je ‘m voor de eerste keer gebruikt. Het is bijzonder glibberig op kamertemperatuur. Laat ons zeggen dat ik behoorlijke toeren heb gedaan in de douche toen ik mezelf wilde insmeren.

P1010595

Op de verpakking staat echter dat je deze WHOOSH ook in de diepvriezer mag stoppen. Dat vond ik ontzettend intrigerend, en stopte ‘m dus asap in de vriezer na het eerste gebruik. Toen heb ik de WHOOSH in de vriezer gedaan. Wat ik eigenlijk had verwacht was dat de WHOOSH als een ijsblokje uit de vriezer zou komen, maar tot mijn verbazing was de WHOOSH geen ijsblokje geworden. De jelly was wel heel wat steviger en had wat kouder, maar toch nog steeds jelly’ish! Wel niet meer de glibber-glibber jelly (kamertemperatuur) maar heel wat beter hanteerbaar. Zo gebruik ik ‘m dus wel het liefst!

P1010594

De geur van de WHOOSH is op z’n zachtst uitgedrukt: verkwikkend. De geur van citroen, gecombineerd met rozemarijn zorgt voor een instant wake-up in de douche. Opnieuw een nieuwe ontdekking!

Verdorie Lush, met al jullie geweldige producten (cfr Snow Fairy, Buche de Noel, Bubblegum Lip Scrub & Lemony Flutter) kosten jullie mij een fortuin! But I love you! En mijn geweldig vriendje ook natuurlijk!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Boyfriend’s Lush Gifts: Ocean Salt & Whoosh!

  1. Lieve comment heb je achter gelaten! Ik ga de award ook niet invullen, heb hem al meerdere keren gekregen namelijk. Ik ga je even terug volgen, je hebt een leuke blog! En Lush, love it!

  2. Zalige producten! Ik heb de Shower Jelly ook, maar in de bordeaux variant (ben de hoofdbestanddelen even vergeten, ik denk kers ofzoiets). En hoe leuk, jij was mijn 50ste volger en ik jouw 100ste! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *