Make-up

Bourjois Rouge Velvet Lipstick

Het leuke aan het nieuwe jaar te mogen verwelkomen, is dat er af en toe eens kan terug geblikt worden naar het vorige. Zeker als het op beauty aankomt! Wat heb ik veel gedragen, wat was een hit en wat net niet of welk product neem ik met veel liefde mee naar een volgend jaar? Wel, de Bourgois Rouge Velvet Lipsticks zijn één van die producten.

Matte, long-lasting én gewapend met een ‘stain’-effect. Drie kenmerken die mij als die-hard lipstickliefhebber kunnen doen overstag gaan. Ik was al fan van de Rouge Edition, maar nu ik de nieuwe ‘The Lipstick’ mocht ontdekken, is het helemaal koek & ei.

Greetz Plantje

Dankzij een hydraterend complex in de formule brengt de lipstick vlotjes aan op de lippen waarna hij in ongeveer 30 seconden compleet mat opdroogt. Extra groot pluspunt: de lipstick zelf in een druppelvorm, waardoor ze de vorm van je lippen optimaal kunnen volgen. Op deze manier is het easy-peasy om preciezer lipstick aan te brengen.

Greetz Plantje

De swatches van de lipsticks zijn ‘to die for’. Ze smelten quasi meteen samen met de huid en laten een geweldige kleur achter. De kleuren die je hier ziet van boven naar onder zijn: Hey Nude, Flaming Rose, Hip Hip Pink, Fushia Bottle, Magni-Fig & Rubi’s Cute.

Favoriete kleuren? Flaming Rose & Hip Hip Pink!

Greetz Plantje

Hoewel ze héél long-lasting zijn, geven ze wel een beetje af. De lipstick laat echter een prachtige stain achter op je lippen, zodat je an sich niet hoeft bij te werken. Ik heb alvast zonder problemen een Kerst- én een Nieuwjaarsetentje overleefd.

De Bourjois Rouge Velvet Lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat en Di, online – en eerlijk, iets goedkoper – via bol.com voor €12,95 ‘t stuk. Verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren.

13 thoughts on “Bourjois Rouge Velvet Lipstick

  1. Ziet er goed uit! Vroeger was ik altijd echt een Bourjois fan, nu ben ik ze wat uit het oog verloren! 🙂
    Ik vind Fushia Bottle wel een erg mooie kleur!

  2. Mooie lipstick. Ik heb ook al lang geen Bourgeois meer gekocht, ben tegenwoordig helemaal into Rituals lipstick. Ligt het aan mij of is dit wel duur voor een Bourgeois te zijn?

    1. ‘t Is een beetje de prijs voor Bourjois eigenlijk. Vroeger waren ze iets goedkoper, maar denk dat toen L’Oreal z’n prijzen optrok, zij eigenlijk gewoon gevolgd zijn. Maar goed, ‘t is nog altijd goedkoper dan de gemiddelde parfumerie-lipstick natuurlijk!

    1. Door mijn zwangerschap heb ik helaas heel veel last van koortslip, dus de swatches die ik wél gemaakt heb van de kleur op mijn lippen waren echt afschuwelijk! Maar goed, dat is tijdelijk natuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *