Make-up

Bourjois Rouge Edition Velvet

I’m a matt-erialistical girl. By far! Ik hou van mooie dingen, en zeker op m’n lippen. Als ze dan nog eens een matte textuur hebben, dan ben ik helemaal om. Tijdens de feestdagen bezorgde ik één van m’n vrienden een heel leuk Kerstcadeautje, bestaande uit een setje van Bourjois-producten. Naar één product uit het setje was ik zodanig benieuwd, dat ik er ééntje voor mezelf hield ook. Meet the Bourjois Rouge Edition Velvet!

Bourjois Rouge Edition Velvet

Deze vrij nieuwe producten van Bourjois, spelen in op de matte trend die al een tijdje heerst in Beautyland. Een luchtige vloeibare lipstick met een fluwelen textuur. Op’t eerste zicht verraadt de verpakking niet dat de ‘Rouge Edition Velvet’ een lipstick is. Dit lijkt qua verpakking toch meer op een lipgloss, niet?

Ook de applicator is er eentje die ik eerder van een lipgloss zou verwachten. Het is een beetje wennen om precies mee te gaan werken, maar eenmaal je het onder de knie hebt, kan je echt heel exact je liplijn gaan volgen. Oefening baart kunst op het vlak van make-up, en dat is bij deze producten ook niet anders!

Bourjois Rouge Edition Velvet

Ik was geïntrigeerd door de kleur ‘Personne ne Rouge’, en dat was niet alleen door z’n naam. Het is alles wat ik in een klassieke rode lippenstift zoek eerlijk gezegd. M’n instagram-volgers vonden al dat ik te weinig ‘rood’ droeg op m’n foto’s .. Bij deze, u vraagt wij draaien!

Bourjois Rouge Edition Velvet

De kleur had wel enkele laagjes nodig om volledig tot z’n recht te komen. Toen ik wat reviews las van andere bloggers was dit een veel voorkomend punt van kritiek, maar let’s be honest, een matte kleur met lange houdbaarheid (deze lipstick bleef toch een uur of vijf mooi op z’n plaats zitten) moet toch een klein beetje stoef zijn, toch? Eenmaal deze trouwens opgedroogd is voel je ‘m gewoon niet meer zitten.

Bourjois Rouge Edition Velvet

Niet echt een alledaagse kleur voor mezelf, maar wel eentje die ik met veel plezier draag voor speciale gelegenheden. Rood maakt m’n look altijd helemaal anders, vinden jullie ook niet? Misschien haal ik de iets neutralere kleur ‘Nude-ist’ ook wel, voor elke dag.

De Bourjois Rouge Edition Velvet is voor €13,99 in acht tinten bij de drogisterij en de parfumerie te koop! Een aanrader, zelfs voor mensen die niet van matte-texturen houden

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Bourjois Rouge Edition Velvet

  1. Ik heb Nude-ist van deze lijn en gebruik hem eigenlijk bijna nooit, oeps! Ik vind de lipstick fijn, maar vergeet vaak dat ik deze heb. Deze kleur ziet er erg mooi uit!

    1. Alé jong, ik ben echt zot van die kleur! Heb ‘m eens geswatched in de winkel, maar de hadden enkel nog de tester staan.. Nu hol ik er een beetje achteraan, mits ik nog duizend-en-een lippenstiften liggen heb thuis.. Maar die houdbaarheid .. WHOA!

  2. Wohooow wat een supermooi kleur bij jou! Ik zou deze gerust vaker dragen dan voor alledaagse gelegenheden. Spijtig van de laagjes maar eens hij zit, zit hij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *