Bo-Ho Cosmetics, Make-up

BoHo Terra Cotta Bronzer

Tijdens het opstellen van mijn 2014 make-up favorieten deed ik een ‘horrible discovery’ ! De bronzer die ik al bijna een jaar aan een stuk trouw gebruik (en ook al heb nabesteld) had nog geen ereplaatsje hier op Essential Honesty! Hoe ondankbaar kan een mens zijn? Zo’n kwaliteit afleveren, maar wel geen lovende review. Stout van me, maar kijk, in het nieuwe jaar wil ik dit direct rechtzetten. Dames & Heren, dé budget bronzer van 2014: ‘BoHo Terra Cotta in 05 Terre de Corse’

Deze bronzer ontdekte ik eerder per toeval. Het zat ooit eens in een Deautybox, maar toen was ik nog niet zo into-contouring. En ook het woord ‘Terra Cotta’ leek me op dat moment zo oranje. Bijgevolg lang blijven liggen in mijn beauty-schuif, tot ik plots zonder bronzer kwam te zitten en ik te leeg was om een nieuwe te halen & te bestellen .. Openbaring!

 photo DSC_3482_zps4c5326a1.jpg

Hij was helemaal niet zo oranje als ik vermoedde! Integendeel, het poeder is op je kwast net bruin genoeg om een mooie bronzed look te geven in de zomer, of om een beetje contour te geven aan je gezicht nadat je je foundation hebt aangebracht. Natuurlijk niet als een bezetene lagen van deze bronzer boven elkaar aanbrengen natuurijk, want anders krijg je een euhm.. Onnatuurlijk resultaat! Er zit immers een behoorlijke shimmer in de bronzer!

 photo DSC_3483_zps6a524088.jpg

Voor wie nog twijfelt over de kleurintensiteit: ik heb een ivoorkleurige huid at the moment met een roze ondertoon, en ik raak weg met deze blush als ik ‘m met mate aanbreng! Dus neen, hij is niet te donker voor je!

Het Franse merk BoHo heet trouwens voluit ‘Boho Green Revolution’, wat verraadt dat het hier over een eco-friendly merk gaat! Betaalbaar, vriendelijk voor het milieu én een kwalitatief goed product! Triple score!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “BoHo Terra Cotta Bronzer

    1. Wel, je moet weten dat ik ‘m wel quasi elke dag gebruik. In de zomer gebruik ik ‘m ook wat heftiger, omdat ik van nature niet bruin.. Dan poeder ik ‘m ook op m’n decolté en meng ik soms wat poeder met m’n bodymilk.. Zo is ‘ie uiteindelijk opgeraakt :p

    1. Helaas zit het licht in de winter niet mee om het duidelijk te tonen.. Sorry.. Als het duidelijk zichtbaar is, maak ik steeds een foto van make-up. Maar ik draag ‘m eigenlijk in al m’n full-face make-up foto’s, dus je kan je er wel iets bij voorstellen!

  1. Wat leuk, zelf heb ik nog geen bronzer van Boho…wel heb ik een mascara gehad van dit merk ( toppertje) een aantal oogschaduws , een blush en een lipstick en tjonge wat waren dit verrassingen…als jij zegt dat dit een toppertje is neem ik dit zoaan…( gezien mijn eigen eerdere Boho ervaringen )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *