Body- & Skincare

Body & Bess Hand Lotion

Iets wat er bij mij echt door vliegt – ongeacht wel seizoen we in verkeren – op het vlak van skincare is handcrème. Ik heb al-tijd een tube bij de hand (pun intended, haha) of dat nu op het werk is, in de auto, in m’n blog-, slaap- of woonkamer of zelfs in de keuken. Overdreven? Neen, zeker niet als je net zoals ik al eens een echte kloof gehad hebt in je vingertoppen. Auw to the max!

Favoriet van de maand januari moet toch wel de handlotion geweest zijn van Body & Bess. Zat per toeval in een deautybox, en belandde door een nog groter toeval in m’n handtas die ik naar ‘t werk draag. Na twee maal gebruiken on-the-go, ruilde ik m’n vaste werk-handcrème in voor dit exemplaar én hebben m’n collega’s nu ook de weg naar dit kleine tubetje gevonden!

Mii Brows

Body & Bess leerde ik kennen op de Goed Gevoel beurs begin 2015 en kwam het opnieuw tegen tijdens de Persdagen. Het merk ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze verrassende vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid, omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega-3 en -6. Niet gek om hier een volledig assortiment rond te breien, toch?

Mii Brows

De hand lotion is m’n eerste echte kennismaking met hun producten, en ik ben benieuwd naar meer. Hij trekt snel in, maakt m’n handen ontzettend zacht én ruikt dan nog eens op de koop toe lekker! En lekker op een natuurlijke manier, en niet op de chemische manier van sommige andere merken!

Mii Brows

Wel even een kleine kanttekening. Dit is een hand lotion, en dus niet zo rijk als een handcrème. Deze dringt ook razendsnel in! Ik gebruik ‘m steevast in combinatie met de ‘Hand Concentrate’ van Hand Chemistry, kwestie van die vervelende kloven toch altijd een stapje voor te zijn!

De producten van Body & Bess zijn verkrijgbaar in verschillende salons, maar ook via hun website. Meer informatie vind je hier terug. De handlotion is verkrijgbaar voor

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Body & Bess Hand Lotion

  1. You had me at ‘frambozenpitolie’ ? zelf ben ik verslaafd aan de handcremes van L’Occitane en Siamese Water, die in de Birchbox van November dat (had jij die ook niet?)

    1. Ja, die van Siamese Water is echt goed hé! Ik spaar ‘m nu een beetje voor wanneer ik op reis ga (kleine tubes zijn makkelijker mee te nemen hé) maar ben er echt content van! Kon ‘m alleen niet meer full-size bestellen 🙁

  2. Hey Laura!

    Body & Bess leerde ik voor het eerst kennen tijdens de persdagen in Antwerpen. Ik kreeg toen een mini-versie van hun scrub mee naar huis in een goodiebag en was meteen verknocht aan het product. Ik ben echter geen fan van handcrèmes. Ik heb zelf nogal snel klamme handjes en hebt het gevoel dat dergelijke crèmes dit proces alleen maar versnellen. Jammer dus want deze crème klinkt echt wel fijn!

    Liefs Astrid (Timeless Elegance)

    1. Zo zie je toch maar weer dat iedereen een ander huidtype heeft hé! Zonder handcrème heb ik echt droge handen, kloven, winterhanden, .. noem maar op! Gelukkig is handcrème niet zo super duur en zijn er echt topproducten op de markt zoals deze! Wel tof dat hun scrub je zo goed beviel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *