Bobbi Brown, skincare

Bobbi Brown’s Hydrating Rich Cream Cleanser

Mijn huid is aan het veranderen en dat zal ik geweten hebben! Waar ik een jaar geleden nog vocht tegen hardnekkige acné, heb ik een drietal maanden geleden mijn volledige skincare moeten omgooien omdat ik ruwe, schrale en droge plekken in het gezicht had gekregen.

Mijn huid is niet langer vet-gemengd, maar gemengd, neigend naar droog. Dat ik m’n hydratatie-crèmes heb aangepast konden jullie al enkele weken geleden lezen, maar dat ik ook iets anders ben gaan reinigen, dat is voor jullie waarschijnlijk iets nieuws!

Ik gebruik‘s avonds nog steeds trouw mijn Clarisonic, Clinique ‘Take The Day Off’ én mijn Purity-cleanser (waar ik verdikke nog geen review over staan heb!?) om m’n huid te reinigen. Na een dagje make-up gedragen te hebben wil ik immers dat m’n huid spik en span is. Deze routine is ideaal voor een gemengde huid, maar soms heb ik het gevoel dat het m’n huid wat uitdroogde. Enter Bobbi Brown!

Bobbi Brown

De naam verklapt het al een beetje, maar sinds enkele maanden gebruik ik ‘s morgens Bobbi Brown’s Hydrating Rich Cream Cleanser. De rijke wascrème met advocado-olie maakt het vuil los van de huid op en reinigt ‘m grondig. Na gebruik nadien voelt mijn huid echt goed! Niet droog, niet geïrriteerd maar wél schoon! Een lichte, doch hydraterende dagcrème (die van Annayake dat ik nu gebruik) is daarna voldoende!

Bobbi Brown

Hoe ik bij deze crème kom is best een grappig verhaal. Mijn Clinique ‘Take The Day Off’ was op, en ik liep in Eindhoven de Douglas binnen, op zoek naar een pot. Omdat ze ‘m niet hadden (en nog steeds niet trouwens ..) wilde ik eigenlijk de ‘Benefit Foamingly Gentle Facial Wash’ kopen omwille van z’n cute verpakking. De verkoopster zag echter de droge plekken in m’n gezicht en vertelde me dat ik best een andere kon kopen. Na lang ‘palaveren’ liet ze het woord ‘BOBBI’ vallen, en toen was het ’nuff said. Deze ging mee naar huis!

Even een kleine demonstratie van zijn kunnen. Op m’n hand heb ik nog wat restanten van een waterproof eyeliner, die ik zelfs niet loskreeg met het miscellair water van Bioderma. Ik breng een klein beetje van de crème aan.

Bobbi Brown

Ik smeer ‘m goed open en laat het 10 seconden ‘indringen’.

Bobbi Brown

Afspoelen en tadaaaaaa .. Een schone, gehydrateerde huid!

Bobbi Brown

Hij is niet zo krachtig als m’n Cleansing Balm van Clinique, maar zoals je ziet heeft hij best wel een flinke reinigingskracht. Ook ruikt hij enorm lekker! Daar zal die advocado-boter wel voor iets tussenzitten zeker? Als ochtend-reiniger vind ik ‘m echt super! Gotta love Bobbi Brown Skincare!

Deze Bobbi Brown’s Hydrating Rich Cream Cleanser haalde ik bij Douglas. Voor een tube van betaalde ik 29,95! Een zestal euro’s goedkoper dan die van Benefit trouwens, dus double score! Wist jij dat Bobbi Brown ook skincare verkocht?

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Bobbi Brown’s Hydrating Rich Cream Cleanser

  1. Verkopen ze bij jullie Bobbi Brown niet bij de parfumerie? Ik ga mijn producten gewoon altijd halen bij Douglas of online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *