Bobbi Brown, Make-up

Bobbi Brown Wild Rose Shimmer Brick

Vorige week liet ik de wereld met enige schroom zien wat ik allemaal mee naar huis heb genomen na m’n veel te korte vakantie in Ierland. Ik vroeg jullie toen wat jullie ‘t liefst van al van dichtbij zouden willen bekijken, en als ik jullie reacties een beetje heb bekeken, bleek (terecht trouwens, huge Bobbi-fan over here!) de Wild Rose Shimmer Brick jullie aandacht te hebben getrokken. Can’t blame you, want als je aan 10 mensen vraagt welk product van Bobbi Brown ze het beste kennen, dan antwoordt de overgrote meerderheid zeker en vast: dé shimmer bricks!

Bobbi Brown Shimmer Brick

Een shimmer brick is eigenlijk een multifunctioneel product. Je kan het gebruiken op je wangen als blush of highlighter, maar wist je dat je ‘m ook als oogschaduw kan gebruiken? No joke, want zo zag de Shimmer Brick eigenlijk het levenslicht! Op een fashion show vroeg een designer miss Bobbi herself om een ‘lit from within’-look uit haar mouwen te schudden. Maar, geloof het of niet, Bobbi had géén enkele shimmery-blush/highlighter bij zich!

Maar Bobbi zou Bobbi niet zijn mocht ze hier geen oplossing voor hebben natuurlijk. Ze nam haar meest ‘shimmery’ oogschaduwpaletje bij zich en gaf de modellen de look die de designer om vroeg. En zo ontstond het idee voor de Shimmer Brick!

Bobbi Brown Shimmer Brick

Ik wilde er al lang eentje kopen, maar wist (online toch ..) niet welke kleur het beste zou passen bij ondergetekende. Maar goed, in Dublin Airport had ik nog een halfuurtje tijd voor boarding-time, en toen ik de Bobbi Brown counter zag, had ik alweer vanalles in mijn handen zonder dat ik het goed en wel besefte. Na een beetje chit-chat met de verkoopster, stopte ze me deze shimmer brick in m’n handen.

Bobbi Brown Shimmer Brick

“These beautifull pink colors will match your fair skin tone like snow on Christmas day” hoor ik haar nog zeggen. En voor één keertje geloofde ik haar, want gek genoeg was deze brick de goedkoopste (en jammer genoeg travel exclusive..) van heel de serie. Zo’n verkoopsters mogen er meer zijn!

Bobbi Brown Shimmer Brick

De ‘Wild Rose’ shimmer brick is dan ook ideaal voor fair-skin-toned-people. Vijf pinkish-kleuren die een mooie subtiele blos geven wanneer je met je blush-kwast over de volledige brick gaat. Wil je echter iets meer kleur, dan gebruik je best de drie donkerste kleuren. Wil je ‘m echter gebruiken als highlighter, dan zijn de twee lichtste kleuren aangewezen. Ook als oogschaduw leveren ze prima werk, al heb ik ze voor deze ‘functie’ niet gekocht. Deze roze tinten passen immers niet zo goed bij m’n groene ogen. But hey, maybe these colors suit your eyes?

Deze ‘Wild Rose’ shimmer brick is travel-exclusive. Dat wil zeggen dat ze enkel verkrijgbaar zijn in Bobbi Brown counters in het vliegveld. Dat maakt het nét iets exclusiever, niet? Ik betaalde nog slechts €22,35 omdat ik een airport-coupon kreeg. Normaal gezien kost deze net geen €27,00!

Groetjes,

Laura

16 thoughts on “Bobbi Brown Wild Rose Shimmer Brick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *