Bobbi Brown, Lipstick

Bobbi Brown Sheer Lip Color Lipstick

Bobbi, you’re making me look like a fool! Het is gebeurd lieve lezer, de Surf & Sand-collectie heeft me helemaal uit m’n lood geslagen, want na het Sand-palette in een ‘rush’ te hebben aangekocht, belandden twee ‘Sheer Lip Color’-lipsticks op mijn deurmat.

DSC_2407

Het aantal lipsticks zijn sinds een maand of vier echt exponentieel toegenomen in mijn make-up stash! Erg veel nude kleuren met een optimale dekking, aanwezigheid én houdbaarheid. Toch wilde ik graag nog een lipstick die niet te opvallend aanwezig is, mijn lippen in goede conditie houdt én toch nog een leuk kleurtje aflevert. Veeleisend? Moi? Dacht het niet, want ik wist dat Bobbi Brown perfect aan mijn eisen kon voldoen met hun Sheer Lip Color Lipsticks!

DSC_2407

De lipsticks geven je lippen ‘a hint of color’, terwijl de voedende bestanddelen die in de formule verwerkt zitten je lippen zacht en soepel houden doorheen de dag. Je eigen lippen, maar dan net iets beter.

DSC_2428

Ik verwende mezelf met twee kleurtjes die perfect matchen met mijn lichtere huidskleur: Peach Sorbet & Sunlit Pink! Twee kleuren die ik zowel in de zomer als in de nakende herfst kan gaan dragen. Subtiel, doch aanwezig! Ideaal om te combineren met een iets fellere ooglook.

DSC_2407

Hier zie je Peach Sorbet op m’n lippen

DSC_2407

En hier Sunlit Pink! Niet zo donker zoals je eerst zou denken, niet? Nu, zoals jullie zien draag ik voor de rest geen make-up. So don’t mind the ‘naked’-scarred skin rond mijn mond.

Deze twee Sheer Lip Color Lipsticks zijn limited edition en kosten €25 euro per stuk! So hurry up!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Bobbi Brown Sheer Lip Color Lipstick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *