Bobbi Brown

Bobbi Brown Sand Palette

I confess, I couldn’t resist and the title says it all. Vorige week zagen jullie de nieuwe ‘Surf & Sand’-collectie van Bobbi Brown voorbij komen en verraadde het artikel al een kleine adoratie voor het nude ‘Sand-palette’. Wel, kijk ja. It happened. It’s in my stash, and I lo-lo-looooove it!

DSC_1965

In het vorige artikel kon je het al zien, maar het was vooral de verpakking van het oogschaduwpalet die m’n hart sneller deed slaan. Het doosje zit verpakt in een soort van juten zak, dat gewoon een beach-vibe uitademt. Voeg daarbij nog eens een handige spiegel en acht prachtige nude-oogschaduwkleuren, en je hebt een hartenbreker!

DSC_1966

De acht oogschaduwkleuren die het ‘Sand Palette’ bevat, passen perfect bij elkaar. En dat niet alleen, de verschillende texturen maken het geheel interessant om mee te werken. Matte, glanzende oogschaduw met veel pigment tot glanzende oogschaduw die een beetje doorschijnt.

DSC_1967

De ene kleur is natuurlijk iets ‘aanweziger’ dan de andere, maar dat vind ik nu net geweldig aan dit oogschaduwpaletje. Ik ben geen fan van extreme ooglooks, maar hou meer van subtiele verschillen die je ooglook toch telkens iets anders maken. Vandaag iets matter, dat kan. Feestje vanavond vieren met glitters? Oké, geen probleem! Subtiele variatie, daar is dit palet voor gemaakt.

Het is een limited-edition collectie, dus als je net zoals ik verliefd bent geworden, raad ik je aan om niet bij de pakken te blijven zitten! Gewoon doen!

Het ‘Sand Palette’ van Bobbi Brown is te koop bij Cosmeticary, Parfuma & alle Bobbi Brown-counters. Voor het palet betaal je €75,00.

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “Bobbi Brown Sand Palette

    1. Yes! Ik had er een gewonnen, maar UPS was m’n pakketje kwijt en heb dan iets in ruil gekregen.. Maarja, eenmaal verliefd.. Misschien komt het tweede OOIT nog aan :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *