Bobbi Brown, Lipstick, Make-up

Bobbi Brown Art Stick in ‘Rose Brown’

Bobbi & ik, dat is grote liefde. Altijd al geweest, en hoe langer ik mij in Beautyland bevind, hoe meer ik begin te denken dat Bobbi Brown wel eens mijn ‘it-merk’ zou kunnen zijn. Goed voor mijn beautyhartje, maar slecht voor mijn portemonee. Verbaast het je dan dat ik zo wat naar de Bobbi Brown-counter VLOOG (wat een woordspeling jong ..) toen ik op de luchthaven tax-free kon shoppen?

Al even op de BB-wishlist, waren de Art Sticks! Ik had er al zo veel over gelezen, maar ik ging eigenlijk pas overstag toen ik Emmy’s post zag voorbijkomen. Super timing, want een week later scoorde ik op Zaventem mijn allereerste Bobbi Brown Art Stick in de kleur ‘Rose Brown’. Je leest het goed: mijn eerste. Want ja, IK WIL ER MEER!

Bobbi Brown Art Stick

De Art Stick van Bobbi Brown is geen lippotlood. Maar eigenlijk is het wél een lippotlood. Neen, heb ze nog allemaal op een rijtje hierzo, maar het is waar! Hij is bedoeld om te gebruiken als een lipstick (en dus niet enkel op de rand van je lippen te gebruiken) maar heeft wel het ‘long lasting effect’ en de matte finish van een lippotlood.

Bobbi Brown Art Stick

Long lasting? Mat? Uitdrogend dus? Neen. That’s the beauty of it. Hoewel de Bobbi Brown Art Stick veel pigment afgeeft én een matte finish heeft, voelt hij héél zacht en comfortabel aan op je lippen. Er zit sheaboter in, waardoor ze je lippen niet uitdrogen en echt zotgoed aanbrengen! Plus, heb ik al gezegd dat ze super langhoudend zijn?

Hier zie je mij met ‘Rose Brown’. Precies MAC Faux, maar dan niet zo fake-lip-like!

Bobbi Brown Art Stick

Bobbi Brown Art Stick

Enig nadeel? Deze moet je slijpen, waardoor je wel wat product verliest.. Gelukkig wordt er bij elke Art Stick een slijper bijgeleverd, want het formaat van het potloodje is best wel groot. Huge eigenlijk! But I ain’t compaining!

Bobbi Brown Art Stick

De Bobbi Brown Art Sticks kun je kopen bij o.a. cosmeticary en Parfuma, maar ook online via de website van Douglas. Een Art Stick kost €27,00 normale prijs, maar in Zaventem betaalde ik slechts €21,00 ! SCORE!

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Bobbi Brown Art Stick in ‘Rose Brown’

  1. Wauw, dit is echt een prachtige kleur! Zelf ben ik ook erg benieuwd naar de bobbi Brown Art Sticks. Een tijdje geleden had ik er bijna eentje gekocht in Maastricht, maar ik twijfelde te hard over een paar tinten. Volgende keer toch maar eentje meenemen 🙂
    x

  2. Wat een supermooi product! Deze doet me een beetje denken aan de Maybelline Color Drama; maar die moet ik ook de hele tijd bijslijpen na de eerste keer slijpen. Heel irritant!

  3. Mooi kleurtje, staat je goed Laura!
    De foto van jezelf hier links in de balk vind ik trouwens prachtig, dat wou ik nog even zeggen, haha! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *