Blogversary, Winactie

Blogversary: 7 days of Celebration #2 – Chanel

Essential Honesty heeft deze week twee kaarsjes op de grote Blog-taart mogen uitblazen, en dat wordt gevierd met een heuse winactie-week! Nog tot zondag 11 januari geef ik elke dag een leuk beauty-item weg, gewoon, om jullie te bedanken voor alweer een schitterend blogjaar!

Happy Birthday Essential Honesty

Vandaag op het Essential Honesty Winactiemenu: Chanel Rouge Allure Velvet ‘La Raffinée’ !

Ik kon het niet laten om voor jullie een exemplaar te regelen van mijn favoriete lipstick van het jaar 2014! De Chanel Rouge Allure Velvet ‘La Raffinée’ kwam eerder toevallig in m’n leven, maar intussen heb ik al een back-up in mijn stash klaarliggen én een exemplaar, speciaal voor jullie!

Een ‘lucky gal’ wint vandaag een Chanel Rouge Allure Velvet ‘La Raffinée’ weggeven t.w.v. €29,95!

 photo DSC_4387_zpsa691ffea.jpg

Meedoen?

Via onderstaande Rafflecopter-applicatie kan je zelf aangeven welke stappen je hebt doorlopen om kans te maken op deze leuke prijs. Hoe meer je invult, hoe meer kans je maakt. Rafflecopter kiest vannacht om 12u een winnaar uit! Misschien ben jij wel de gelukkige?

a Rafflecopter giveaway

Ik wens jullie héél véél succes!

Groetjes,

Laura

25 thoughts on “Blogversary: 7 days of Celebration #2 – Chanel

 1. Proficiat met je blogverjaardag! Ik lees jouw blogs altijd heel trouw, het is dan ook een voordeel dat ik keihard dezelfde interesses heb als jij! En aaaah! Zo’n leuke winacties, ik ben al heel benieuwd wat de rest van de week zal brengen!

 2. Wauw wat een ontzettend leuke winactie weer en wat een prachtige lipstick! Ik kan deze niet aan mij voorbij laten gaan en heb weer een gokje gewaagd!!

 3. Wauw, ik doe echt heel erg graag mee met deze prachtige winactie. Een vriendin van me draagt deze lipstick ook weleens, wat een pracht exemplaar. Super leuk om je blog verjaardag zo te vieren. Gefeliciteerd!

 4. Happy 2nd Birthday!
  Wat een mooie kleur lipstck, ik maak graag kans.
  Ik volg je op Bloglovin en twitter en like je FB.
  groeten,
  Grete Karina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *