Blogevents, Lush, Personal

Blogevent: Opening Lush Antwerpen 21/2

Weken keek ik er naar uit, naar de week van 21 februari. Niet alleen omdat mijn vriendje & ik naar Thermae 2000 gingen, maar ook omdat de nieuwe Lush-store in Antwerpen z’n deuren (her)opende. Op de Leysstraat 9 (de straat wanneer je van het station naar de Meir loopt) opende Lush een nieuwe winkel. Een nieuwe locatie met een mooi, ruimer en overzichtelijk interieur dan de winkel waar ze vroeger gevestigd waren.

P1010661

Heel wat bloggers kregen een speciale invitatie, en toen bleek dat ook kon gaan, deed ik snel even een hook-up met bevriende blogger Amy (The Pink Perfectionist) om samen de nieuwe winkel én de nieuwe goodies te gaan bekijken! Curious, yes? So were we!

amy

Veel volk op de opening, dat was zeker! Iedereen wilde natuurlijk de nieuwe winkel van binnen eens gaan bekijken. Gelukkig kregen wij als bloggers een kleine ‘VIP’-treatment, waardoor we toch even op ons gemak een intro kregen van wat we nu allemaal precies gingen bekijken. Ook werd er een gezond hapje én drankje voorzien. Erg leuk, als je weet dat Amy & ik toen al even in Antwerpen ronddwaalden en ik er al een werkmeeting had opzitten. Even rusten, en klaar voor de rondleiding in de winkel.

004

012

Niet echt veel nieuwe producten zien liggen, maar wat wél leuk was is dat we bij elk product een gedetailleerde uitleg kregen. Ook mochten we bepaalde producten uittesten, met bijvoorbeeld een heerlijke handmassage erbij! Een leuk extraatje, dat zeker.

008

Voor mij was het vooral leuk om alle producten van Lush zo beter te leren kennen. De tijdelijke collecties kent iedereen natuurlijk al, maar soms worden de producten uit het vaste assortiment zo vergeten. Jammer, want ze zijn zeker de moeite waard!

015

ananas

Ook kwamen we Nicky van Rokprinses tegen, en dat was ook een superleuk weerzien! Zij had al een stukje tour gekregen, maar pikte met veel plezier mee in met ons! Laat ons zeggen dat wij de meest enthousiaste tourguide ever hadden! Heel wat tips & tricks meegekregen. Plus, hij was verkleed in een ananas! My favorite piece of fruit!

003

 

Even een foto-impressie van de nieuwe winkel & de rondleiding die we kregen:

006

007

001

010

011

Ik nam drie doosjes ‘Toothy Tabs’ mee naar huis (de sparkle, ultrablast en dirty), een flacon tea tree water én een magnaminty gezichtsmasker! Nogmaals mijn dank aan de meiden die m’n dag alvast geslaagd gemaakt hebben! Dankudankudanku Amy & Nicky!

013

Ben jij al in de nieuwe Lush-store geweest? Of ga je liever naar een ander filiaal in je buurt? Ook in Gent en Brussel (hier zelfs twee!) vind je er één! De Nederlandse lezeressen hebben iets meer geluk, want er zijn er maar liefst 8 in jullie landje!

Groetjes,

Laura

20 thoughts on “Blogevent: Opening Lush Antwerpen 21/2

  1. Het ziet er super leuk uit! Ik heb nog nooit iets gekocht bij Lush en ik ben ook nog maar één keer in een Lush winkel geweest. Het komt denk ik, omdat ik veel producten toch best duur vind.
    Dankjewel voor je lieve reactie trouwens! Ik volg jou nu ook. 🙂
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *