Personal, Polette

Birthday-peek: Polette’s Linosa

Time flies when you’re having fun.. Ofja, toch wanneer het druk is! Mijn verjaardag is alweer anderhalve week geleden en ik heb nog stééds niets gepost over mijn cadeautjes. Ik weet het, niet lief van mij, maar ik probeer het deze keer weer in een filmpje te gieten. Helaas steken het weer, een koortsblaas én een heftig weekend een beetje stokken in de wielen..

Maar goed, ik kan jullie niet blijven op jullie honger laten zitten, toch? Daarom toon ik vandaag toch al één van mijn cadeautjes! Al is het eentje die ik voor mezelf heb besteld! Telt dat ook? Wel, raad eens ..

Bioderma Hydrabio SPF30

Op m’n verjaardag zelf trok ik met vriendjelief naar de Upper Room Bar van Sergio Herman, waar we met open mond hebben zitten kijken naar de barman, met smaak hebben gegeten van de heerlijke gerechtjes die op ons bord werden getoverd én met volle teugen van een beetje ‘us-time’ hebben genoten. Ook kregen jullie al een sneak-peek van m’n nieuwe aanwinst!

Wéér een nieuwe bril Laura? Ja ik weet het, sinds ik Polette heb ontdekt lijk ik niet meer te stoppen, maar dit keer koos ik voor een montuur die perfect paste bij m’n bolle koppie. Een montuur die je moet gepast hebben om te weten of ‘ie je staat of niet. Thank God for Polette’s try-on-app!

Bioderma Hydrabio SPF30

Dit keer koos ik eens niét voor een effen kleur, maar wel voor een ‘schildpadjes’-print mét suède (voor de Nederlandse vriendjes: velours) op de pootjes! Deze wordt direct gebombardeerd tot favoriete Polette-bril EVER. Al is het maar omdat hij perfect op m’n snoet zit én dat vriendjelief ‘m super mooi vindt!

Bioderma Hydrabio SPF30

Intussen zit er een vast stramien in het dragen van m’n Polette’s! M’n wijnrode ‘Vespa’ ligt bij vriendjelief, omdat het al meermaals voorgevallen is dat we op het terras iets zitten te drinken of te eten én ik geen zonnebril bij me heb. TYPISCH. De iets grotere ‘Mondaine’-zonnebril ligt in m’n auto, omdat er door z’n grootte ook geen licht onder of naast het montuur glipt en deze ‘Linosa’ zit standaard in m’n handtas.

Bioderma Hydrabio SPF30

Op dit moment ben ik een beetje zonnebril-verzadigd, maar dat houdt me niet tegen om op regelmatige tijdstippen de Polette-website weer af te schuimen. Want ja, kan je ooit genoeg zonnebrillen hebben eigenlijk? Wie weet zit er een nog mooier exemplaar tussen .. ?

Argh Polette, where have you been all my life? Ik blijf het zeggen: echt iets waar wij Belgen – met véél te dure brillen op sterkte – op zaten te wachten! Heb jij al eens een kijkje genomen?

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Birthday-peek: Polette’s Linosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *