Birchbox, Unboxing

Birchbox December: ‘Where the magic happens’

December is de ‘merriest month of them all’. De Kerstversiering hangt overal in-je-face te wezen en de Kerstboom staat alweer in de woonkamer te blinken! Tijd om er pakjes onder te leggen, denk je niet? Iets wat er deze maand zeker zou onder passen, is de Birchbox, die in december helemaal in het ‘magical jolly Christmas’-thema werd ondergedompeld! Dit artikel is écht WAY overdue, maar door onze trip naar Londen, heb ik vorig weekend geen foto’s kunnen nemen.

Bij het zien van de teaser, werd ik al een klein beetje gek. Ik zag héél wat make-up voorbijkomen, wat direct een big smile op mijn gezichtje toverde. Ook het thema deze maand ‘Where the Magic Happens’ liet mij trappelen van ongeduld tot de postbode langs zou komen. Helaas was dat NA het weekend, waardoor ik wéér een foto-momentje miste. No can do, maar het maakte m’n vreugde er niet minder op tijdens het openen!

week31

HOE COOL IS DIT? Geen box, maar zowaar een prachtig make-up/toilettasje! Je wil niet weten welke marteling dit geweest is om er af te blijven tot ik foto’s kon nemen..

1. ModelCo – Power Lash Mascara – Sample Size (5gr)

Oeh, een mascara! Hiermee kan je me altijd een plezier doen. Mijn favoriete mascara (de They’re real van Benefit, fyi) ontdekte ik ook per toeval in zo’n box, dus voor dit soort producten sta ik altijd open! Het is alvast een hele ontdekking, want ModelCo, daar had ik nog NOOIT van gehoord!

week31

Don’t shoot me for being ignorant! Blijkbaar is het Australische merk ModelCo dé favoriet van de zusjes Minogue. Als ik de zwoele blik van Kylie & Dannii eens goed bekijk, wordt deze kleine mascara plots overladen met ‘high expectations’. Voor een full size betaal je €17,00!

2. Gilchrist & Soames – Bodylotion – Sample Size (45ml)

Wat goed genoeg is voor de groten der aarde, is zeker goed voor mij! De Gilchrist & Soames amenities zijn standaard bij enkele grote en poepchique hotelketens zoals bijvoorbeeld ‘TRYP by Wyndham’ én worden bijna zonder uitzondering gesmaakt door de gasten.

week31

De producten van Gilchrist & Soames worden gemaakt met respect voor het milieu en zit barstensvol natuurlijke en voedende ingredienten, zoals honing en glycerine! De geur is vrij neutraal, maar als het m’n huid zacht maakt, waarom niet hé? Voor een grote fles van 236ml betaal je €16,35, wat ik nog doenbaar vind!

3. Eyeko – Fat Eye Stick- Sample Size (45ml)

EYEKO! Eindelijk! Ik wil al een tijdje iets van het populaire Britse merk testen, maar het kwam er precies nooit van. En toen plots, uit het niets, vind ik het in dit zakje terug! De Fat Eye Stick is eigelijk gewoon een oogschaduw in handige pen-vorm, een beetje zoals ik van W7 al heb!

week31

Daar stopt dan ook de vergelijking, want deze Fat Eye Stick is écht STUKKEN beter dan de W7 variant. De textuur is veel romiger, blendt beter uit en blijft ook beter zitten. Hij is natuurlijk ook duurder, want voor één Fat Eye Stick betaal je al 16€. De kleur Gilt is trouwens een licht metallic brownish something-I-can’t-quite-describe, prachtig!

4. Huygens – Gezichtsscrub – Sample Size (10ml)

Twee maanden geleden leerde ik het merk Huygens al kennen via Birchbox. Een aangename eerste kennismaking, zoveel is zeker, dus met veel verwondering bekeek ik dit kleine potje. Het was echter maar toen ik het ‘menu’ las dat ik echt doorhad wat het was. Silly me!

week31

Ik dacht dat het een heftige scrub zou zijn, maar schijn bedriegt! De korreltjes lijken misschien op schuurpapier, maar eigenlijk is het een vrij milde scrub. Pluspuntje, deze scrub bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten! Benieuwd naar wat dit voor m’n huid kan doen! 50ml kost je €19,90!

5. Kevin Murphy – Maxi Wash- Sample Size (40ml)

I saved best for last: KEVIN FREAKIN’ MURPHY! Bij de kapper worden m’n lokken steevast verwend door deze geweldige producten, en nu heb ik een mini om thuis m’n haar eens lekker te verwennen. ‘t Is wel een versie die ik nog niet kende, deze Maxi Wash! Deze shampoo werd specifiek gemaakt voor mensen met een onrustige hoofdhuid.

week31

De Maxi Wash ruikt trouwens naar een hammam! How cool is that? Net zoals in de traditionele Hammam, werken de ingrediënten detoxifiërend, om zo je hoofdhuid terug zuiver en fris te maken. De prijs valt eigenlijk nog goed mee, vind ik persoonlijk (de producten die ik nu gebruik zijn duurder ..) want voor 250ml betaal je €23!

Am I Happy?

Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben met deze ‘box’. Ten eerste: het tasje! Hoe ‘most wonderfull time of the year’ kan je zijn? Ik heb mezelf écht moeten tegenhouden om dit tasje al niet veel eerder te gaan gebruiken. Maar goed, a blogger’s gotta do what a blogger’s gotta do, right?

week31

Ten tweede: ELK product uit deze ‘box’ werd direct in gebruik genomen. Ja, zelfs de bodylotion waar ik slechts 95% blij mee was i.p.v. 100%! En een goede mix van make-up, verzorging én haircare? Daar ben ik altijd voor te vinden! Opnieuw aangepast aan m’n eigen wensen (want er waren verschillende versies in omloop, afhankelijk van je Beautyprofiel) én met kleuren die voor iedereen bruikbaar zijn! Well done Birchbox, well done!

Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet zelf van deze voordelen én van €5 startkapitaal in hun webshop. Bedankt Birchbox, voor opnieuw een box die mijn stoutste dromen overtreft! See you next year!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Birchbox December: ‘Where the magic happens’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *