Unboxing

Birchbox in België!?!

I know, ik ben er allesbehalve vroeg mee, maar ik wilde wachten tot het officieel bevestigd was. Houd u vast aan de takken van de bomen, want .. BIRCHBOX KOMT NAAR BELGIE !!! Vreugdedansje toen het nieuws uitlekte en een party-for-one toen ik m’n abonnement bevestigde.

week31

Voor diegenen die niet weten wat Birchbox precies is, toch nog even een woordje uitleg. Jullie kennen allemaal ongetwijfeld de Deautybox, Glossybox, Prettybox en de weetikveelwatbox, niet? Wel, allemaal zijn ze geinspireerd op de Birchbox. Het bedrijf startte in 2010 en heeft intussen meer dan een half miljoen abonnees, verspreid over vijf landen (USA, UK, Frankrijk, Spanje én nu dus ook België).

Elke maand krijg je een gepersonaliseerde box toegestuurd, met vijf luxesamples van geweldige (meestal high-end) merken. Het idee achter de box is immers dat de stap naar zo’n high-merk niet altijd evident is, omdat je niet weet wat je van een product moet gaan verwachten maar dat er wel een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Birchbox neemt deze twijfel weg, door het product in een kleine(re) verpakking tot op je deurmat te brengen.

week31

En gepersonaliseerd? Ja? Wel, net zoals bij andere beautyboxen het geval is, moet je enkele vragen invullen op voorhand. Zo kan je aangeven dat je een vette huid hebt, met droog haar én dat je geinteresseerd bent in skincare (de oplettende lezer herkent ondergetekende in deze opsomming), en wordt je box-abonnement hier dan ook op afgestemd. Ik gaf bijvoorbeeld aan geen interesse te hebben in parfum-samples, en zij houden hier dan ook rekening mee door te garanderen dat ik maximaal 5 parfumstaaltjes per jaar in mijn box zou mogen terugvinden.

Zelf benieuwd geworden naar zo’n abonnement? Schrijf je dan als de bliksem hier in, en zet bij lever-adres BELGIE als land van bestemming! Zo ben je zeker nog op tijd voor de oktoberbox!!

Groetjes,

Laura

20 thoughts on “Birchbox in België!?!

  1. Altijd tof als een stuk van mijn comment er gewoon afgeknipt wordt om 1 of andere reden :p Mijn comment was dus eigenlijk deze:
    hhm ik twijfel nog. Birchbox is de laatste tijd niet super in America en ik twijfel of dat beter zal zijn in België. Maar ik ben wel heel erg benieuwd naar jouw artikel erover en daarna kan ik nog een abo nemen he ^^

  2. Je hebt me heel benieuwd gemaakt naar de Birchbox! Ik wacht nog even de reviews van de oktoberbox af en als die mij aanstaat, ga ik mij denk ik ook abonneren op de box.

    1. Nog niet dat ik weet, maar jullie hebben zoveel leuke boxen waar wij geen ‘recht’ op hebben 🙁 (prettybox, VIP-box, ..) .. Misschien komt het er ook nog wel van?

    1. Het is effectief in’t frans, maar als bij leveringsadres kan je een Belgisch adres ingeven. Zet je google-translator aan, dat helpt (heb ik ook gedaan, hihi). Voor het gemak heb ik de link erbij gezet onderaan deze post, zo kom je direct op het goede ‘subscribe’-adres! Als je twijfelt, weet dat je na één box alles alweer stop kan zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *