Bioderma, Miscellaire Lotion

Bioderma Sébium H2O

Dat de blogwereld overloopt van de liefde voor het miscellaire water van Bioderma, is niemand ontgaan. Ook ik ben enorm grote fan van het mirakel-flesje met de roze dop. Hoe gek ik ook ben op deze lotion, wilde ik graag eens de Sébium-variant proberen. Deze is speciaal afgestemd op mensen met een probleemhuid – ik, overduidelijk dus- en een vette huid. Een klein flesje om te proberen never hurt nobody, didn’t it (en zeker mijn portefeuille niet)? Zeker omdat m’n rode fles eigenlijk al een tijdje op z’n laatste poten liep.

week31

De verschillen tussen het orgineel (voor de volledigheid: Sensibio) en de sébium-variant zijn minimaal. Ze hebben dezelfde reinigende werking én slagen er allebei in om met een minimum aan moeite mijn gezicht volledig make-upvrij te krijgen. Maar, er is een maar! Waar de Sensibio een klein laagje over m’n huid legde om m’n huid te beschermen tegen irritaties, doet de Sébium dat niet. Integendeel, ik voel mij volledig clean! M’n huid is klaar voor het echte werk van de nachtcrème die volgt.

week31

Deze Sébium bevat wél parfum, waar de Sensibio volledig parfumvrij was. Mensen met een gevoelige huid blijven dus beter bij de vertrouwde roze producten. Mijn huid reageert echter zeer goed op de Sébium H2O. Meer zelfs, ik heb het gevoel dat deze lotion mijn huid extra goed reinigt. Experiment geslaagd! Ik weet weer wat ik moet meebrengen (lees: hoarden) als ik in Frankrijk ben!

De Bioderma Sébium is te koop bij de apotheek én online via Farmaline. Voor een kleine flacon van 100ml betaal je €7,56 en voor de grote bottle van 500ml betaal je €14,76. Al raad ik aan om ze te kopen over de Franse grens. Daar kan je soms 2 grote flessen scoren voor €15!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Bioderma Sébium H2O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *