Body- & Skincare

Beauty-Bin #4

Zijn we niet allemaal een beetje nieuwsgierig naar wat een ander zoal gebruikt van make-up & verzorgingsproducten? Ik had de vervelende gewoonte om eigenlijk alle ‘restjes’ op te sparen wanneer ik geen back-up van een product had staan, maar omdat je nu eenmaal ooit eens het product moet opmaken, besloot ik deze rubriek in het leven te roepen. Niet alleen geef ik jullie zo een kijkje in mijn beauty-‘vuilnisbak’, maar ik ga er effectief méér producten door opmaken! Win-win, niet?

Beauty Bin 1

Het lijkt me verstandiger om elke post zo’n vijf producten te bespreken, zowel om het artikel niet te lang te maken, en om ervoor te zorgen dat er toch op regelmatige tijdstippen zo’n artikel online kan komen. Nu, enough mindless chit-chat! Wat zat er deze keer in mijn ‘Beauty Bin’?

Apivita Propoline Shampoo

Hoe enthousiast ik ook was over hun Propolis shampoo voor droog haar, deze shampoo deed ‘t niet voor mij. Jammer, want Apivita is echt een merk dat meer aandacht verdient. Maar neen, deze shampoo was niet echt een schot in de roos. Nochtans zou het dat wel moeten geweest zijn..

Beauty Bin 1

Deze shampoo zou specifiek moeten werken op vettige wortels en droge punten. Mijn haar in de herfst dus. Helaas deed het niet veel meer dan het ‘vettige’ weghalen, want ook m’n punten droogden als het ware mee uit. Ik heb deze shampoo dan ook telkens gebruikt met een hele sh*tload aan maskers & conditioner. Jammer, want dan kan ik evengoed een shampoo voor vettig haar kopen, toch? No hard feelings Apivita, maar ik hou het wel bij jullie Propolis-shampoo!

Rainpharma Hand Wash ‘Calming Botanical Touch’

In mijn huis kon Rainpharma toch niet ontbreken? Zowel in het toilet als in onze keuken stond een flacon van de Rainpharma handzeep, waarvan die in de keuken na twee maand alweer leeg is. Dat wil denk ik wel iets zeggen, toch? Deze handzeep komt trouwens uit de ‘Calming Botanical Touch’-geurlijn, mijn favoriet!

Beauty Bin 1

De handzeep is heerlijk! Schuimt voldoende en is super lief geweest voor mijn huid. We gebruiken ‘m trouwens in combinatie met de handlotion uit dezelfde lijn, maar die lotion wordt toch beduidend minder gebruikt dan de zeep. Een toppertje, echt waar! Is het trouwens geen prachtstuk om aan je ‘pompbak’ te zetten? Instant-luxury!

Clinique ‘Take The Day Off’ Balm

Jup, de zoveelste pot ‘Take The Day Off’ van Clinique is leeg. Ik denk dat dit m’n vijfde pot is sinds de lancering die ik opmaak. Samen met de Advanced Precleanser van Rainpharma is dit mijn top reinigingsproduct allertijden, al is het maar omdat het én zacht is voor m’n huid én mijn make-up van een hele dag volledig verwijdert.

Beauty Bin 1

Op dit moment heb ik geen reserve-pot staan van de ‘Take the Day Off’ Balm. Vroeger moest ik hier immers speciaal voor naar Frankrijk, maar sinds ik weet dat ze gewoon verkrijgbaar is bij Inno (heb ze enkel nog maar daar zien staan) kan ik er eigenlijk à la minute om! Op dit moment gebruik ik opnieuw de Rainpharma Precleanser.

Clinique Superdefense SPF20

Nog meer Clinique in deze editie! Nadat ik mijn Annayake-dagcrème had opgemaakt, vond ik het eindelijk eens tijd om deze ‘mini’ van de Clinique Superdefense eens in gebruik te nemen. Remember this one? Ik bracht ‘m mee van Barcelona in april 2015 .. Het was dus hoog tijd om deze eens van onder het stof te halen!

Beauty Bin 1

Deze heb ik trouwens met ontzettend veel plezier gebruikt. Hij was misschien net iets te vettig voor mijn – op dat moment toch nog – gemengde huid, maar hij liet droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nu m’n huid weer iets droger is geworden, denk ik er steeds meer aan om deze opnieuw aan te schaffen! Eerst even die andere potjes opmaken hé? Trouwens, met dit potje heb ik 8 weken kunnen smeren! Budgettip!

Rituals ‘Flower Shower’

Deze ‘Flower Shower’ van Rituals komt nog uit de ‘Flowers of India’-collectie van twee jaar geleden. Ik heb dus écht niet gelogen dat ik een uitsteller ben qua opmaken van producten hé. Deze is niet meer te koop, en omdat ik zo zot was van de geur, stelde ik het steeds maar uit om deze op te gebruiken ..

Beauty Bin 1

Helaas heeft alles z’n houdbaarheidsdatum, dus moest ik er enkele weken geleden écht beginnen afscheid van nemen. Which I did, en ik ben er stiekem een beetje triest over .. Rituals, komt deze écht niet terug? Ik mis de geur van Lotus & Bergamot in m’n douche .. En nog geen klein beetje ..!

Beauty Bin 1

Zijn jullie ook zo’n suckers als het op het vlak van producten opmaken komt? Ken je enkele van deze producten of waar willen jullie nog een uitgebreide review van zien voorbij komen? Let me know!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Beauty-Bin #4

  1. Het is altijd jammer om een LE-product op te gebruiken he! Ik wil in de volgende maanden ook eerst alles met nog kleine restjes erin opmaken.

  2. Jammer van de Apivita shampoo want die ik had voor gekleurd haar is echt to die for! (evenals hun oogcrème van Queen Bee). De wijnstoklijn voor gezichtsverzorging (ben de naam kwijt) vind ik minder (stinkt naar nen ouwe vent….)
    Wel eens benieuwd naar de Clinique balm….

    1. Zou eigenlijk meer moeten gebruiken van Apivita, maar als ik soms in m’n kast kijk .. Goed, eerst die hoop opgebruiken en dan terug eens zien waar ik mee aan de slag kan! Al ben ik wel benieuwd naar die Queen Bee toestandjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *