Beauty Bin

Beauty-bin #2

Enkele weken geleden postte ik een allereerste ‘Beauty Bin’-artikel op Essential Honesty, en het bleek direct een schot in de roos te zijn. Nooit verwacht dat jullie gingen benieuwd zijn naar wat er zoal in m’n Beauty-vuilnisbak terecht kwam. Maar goed, des te beter, want sinds ik de rubriek in leven heb geroepen, merk ik dat ik effectief méér producten opmaak!

Beauty Bin 1

Het lijkt me verstandiger om elke post zo’n vijf producten te bespreken, zowel om het artikel niet te lang te maken, en om ervoor te zorgen dat er toch op regelmatige tijdstippen zo’n artikel online kan komen. Nu, enough mindless chit-chat! Wat zat er deze week in mijn ‘Beauty Bin’ ?

Apivita Propoline Shampoo – 500ml

Oh God, wat hou ik van deze shampoo! Met hartzeer maakte ik deze week de fles die bij mij thuis in de badkamer stond helemaal leeg tot op de bodem. Ik heb nog een fles staan bij vriendjelief, maar thuis zit ik even zonder. Niet dat ik geen andere shampoo-chou-chou’s heb, maar deze was toch m’n eerste grote haar-liefde sinds ik blog.

Beauty Bin 1

Waarom ik ‘m zo leuk vond, kon je hier al lezen, maar in’t kort: deze shampoo ruikt verrukkelijk! Honingzoet! Dat niet alleen, maar na een stressfull hair-day reinigt en voedt deze shampoo mijn haar in alle zachtheid. Een blijvertje in m’n routine, ook al wissel ik geregeld af van shampoo.

Sampar – Fluide Ultra Hydratant – Sample Size (30ml)

In de Birchbox van mei vond ik deze sample van Sampar terug. Toch een vrij grote sample als je ‘t mij vraagt, want na twee maanden zo goed als elke dag te gebruiken, is de sample van 30ml nu pas op. Zou die ‘fluide’-textuur daar voor iets tussenzitten?

Beauty Bin 1

Normaal gezien zou ik niet echt aandacht besteden aan een sample (want hey, samples zijn niet altijd representatief) whatsoever, maar deze is het écht wel waard. Een lichte textuur, dringt snel in, maar hydrateert echt intensief zonder je huid vettig te maken! Awesome! Hier wil ik meer van zien!

Anatomicals – Peach Shampoo for Suicidal Hair – Full Size (250ml)

Oplettende lezers hebben deze shampoo al eens in m’n blogsale zien staan. Niet dat ik ‘m niet leuk vond, maar voor m’n haar deed hij nagenoeg niets. Ook schuimde hij bijna niet, waardoor ik ‘m nooit echt gebruikte. Dat was buiten mamalief gerekend, want ze dook (zonder vragen trouwens) in m’n off-limits beautykast om daar deze shampoo van Anatomicals uit te vissen. Moest dat echt mama?

Beauty Bin 1

Nu goed, damage is done, want zoals jullie al vermoedden is deze fles helemaal opgebruikt. M’n mama was er dol op! Niet alleen van de geur, maar ook van de werking. Voor haar stro-haar deed dit wonderen. Zij heeft een iets dikkere haardos dan ondergetekende, hetzij héél wat droger en héél wat meer in ‘distress’ .. Misschien zat dat er voor iets tussen? Ik heb voor haar alvast een nieuwe fles besteld!

The Body Shop – Tea Tree Pore Minimiser – Full Size (30ml)

Het verkoopspraatje overtuigde me bij de aankoop helemaal! Deze primer zou zorgen voor een gladde, matte en schone huid. Daarnaast belooft de Pore Minimiser ook om onzuiverheden aan te pakken en je huid de hele dag mat te houden. Aaaaah, helemaal iets voor mij! Of toch, voor de ‘ik’ van enkele maanden geleden.

Beauty Bin 1

Intussen is de flacon helemaal leeg, en daar ben ik ontzettend blij mee. Deze primer kon me ontzettend goed redden bij breakouts, warme dagen én huid-problem-days, maar omdat m’n huid de laatste maanden enorm aan het veranderen was, deed het eigenlijk niets meer voor m’n huid. Ik bracht het de laatste weken slechts plaatselijk aan. Nu is ‘ie op. Niet echt een rebuy, maar wél een aanrader voor mensen met een iets vettere huid!

Vaseline – Spray & Go – Full Size (30ml)

De Spray & Go van Vaseline is al maanden een trouwe klant in m’n routine. Als ik ‘s morgens uit de douche kom, heb ik niet altijd de tijd (ik slaap liever tien minuten langer ..) om mezelf uitgebreid in te smeren. Deze spray is daar SUPER handig voor!

Beauty Bin 1

Sorry voor deze overbelichte foto .. gotta hate rainy days ..

Even sprayen, uitwrijven en huppakee! Kleren aan en gaan met die banaan! Intussen heb ik elke variant (cacao, aloe vera en deze essential moisture) in m’n badkamer staan, waarvan er nu eentje helemaal leeg is! Flink hé van mij?

Zijn jullie ook zo’n suckers als het op het vlak van producten opmaken komt? Ken je enkele van deze producten of waar willen jullie nog een uitgebreide review van zien voorbij komen? Let me know!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Beauty-bin #2

  1. Ik heb die Sampar Fluide Ultra Hydratant ook. Nog niet gebruikt, however klinkt redelijk goed, misschien toch eens bovenhalen 🙂 Leuke korte reviews ook ^^

  2. Ik ben echt een sucker voor het opmaken van producten! Ik maak er elke maand een stuk of 30 op (ook wel eens samples en maskertjes, maar toch minstens 15 à 20 full size verpakkingen) en vind het geweldig! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *