Beauty Bin

Beauty-bin #1

Tijd voor een nieuwe rubriek op Essential Honesty, me dunkt! In ‘Beauty Bin’ toon ik jullie de producten die ik in een bepaalde periode heb opgemaakt. Niet per sé omdat ik jullie wil laten ‘meegenieten’ van wat er in m’n vuilnisbak terecht komt, maar meer om er eigenlijk voor te zorgen dat ik producten effectief opmaak. Ken je dat, steeds het laatste restje willen sparen..

Beauty Bin 1

Goed, als een flinke blogger heb ik sinds kort enkele producten ein-de-lijk opgemaakt. Kleine proficiat voor mezelf vind ik toch.. Benieuwd wat er in m’n beauty-bin zat deze week?

Bioderma Sensibio H²O Lotion – 500ml

Een vaste waarde in mijn beautyroutine is deze Bioderma Sensibio H²O Reinigingslotion. Voor mij persoonlijk dé beste oogreiniger/gezichtsreiniger/ allesreiniger op de markt. Ik gebruik het al zo’n twee a drie jaar trouw, en bijna elke dag. Dat resulteert dan ook in een vierde lege fles..

Beauty Bin 1

Op dit moment zit ik even zonder, en heb/moest (schrap wat niet past) ein-de-lijk het Miscellair Water van Garnier aan een grondige test onderworpen. Snel meer daarover!

Eucerin DermatoCLEAN Miscellaire Reinigingslotion – 100ml

Nog een gezichtsreiniger Laura? Wel, deze gebruikte ik eigenlijk voornamelijk bij m’n vriend thuis en op reis. Z’n handige formaat van 100ml én z’n efficiënte werking maakten dit een waardige vervanger voor de Sensibio op verplaatsing. Dit flesje blies trouwens ‘z’n laatste druppeltje’ uit in Spanje..

Beauty Bin 1

Deze lotion is voor de iets vettere huid ideaal, maar ik merk dat m’n huid steeds meer nood heeft aan hydratatie. Hiervan koop ik dus (eventjes) geen back up meer .. Eerst eens zien wat die van Garnier klaarspeelt!

Sephora Pore & Line Filler – 25ml

M’n meestgebruikte primer van de laatste drie maanden kwam intussen ook aan z’n spreekwoordelijk einde. Deze zorgde ervoor dat m’n grote poriën op m’n wangen, neus en voorhoofd wat werden ‘opgevuld’, zodat m’n foundation deze niet extra in de verf zouden zetten.

Beauty Bin 1

Ik was zodanig verknokt aan deze primer, dat ik zelfs m’n flesje openknipte om er de laatste restjes uit te vissen. Helaas werd de primer hierdoor hard en onbruikbaar. Gelukkig heb ik altijd een back-up van deze zitten!

Kerastase Beauty Elixir ‘Rose Millenaire’ – 50ml

Ook in de ‘Hair Departement’ kon ik een leeg flesje naar de vuilnisbak verwijzen. Eentje waarvan ik stiekem blij was dat ‘ie op was, want eigenlijk deed het niet veel, buiten plaats innemen in m’n badkamerkastje. Van de andere varianten van het ‘Beauty Elixir’ van Kerastase was ik wél fan, maar deze.. Die deed eigenlijk niets.

Beauty Bin 1

Het elixir was zelfs voor m’n fijne haar niet voedend genoeg, en ik betrapte mezelf er dan ook op om steeds nog wat extra verzorging aan te brengen als ik deze had gebruikt. Maar goed ja, ik ben geen held in half-gebruikte producten weg te gooien, dus heb ik deze braaf opgebruikt.

Ducray Keracnyl Face Wash – 200ml

Vorig jaar nog met stip m’n favoriete gezichtsreiniger, maar sinds een aantal maanden op de achtergrond beland. Niet omwille van z’n werking hoor – of ja, eigenlijk wel .. – maar meer omdat m’n huidtype aan het veranderen is .. En daar wringt nu net het schoentje.

Beauty Bin 1

Deze Face Wash hield met gemak m’n glimmende en acné-gevoelige huid onder controle, maar droogde het de laatste maanden steeds meer uit. Niets dan liefde voor dit product dus, maar het is niet meer aan mij besteed..

Beauty Bin 1

Zo, dit was m’n eerste ‘Beauty-Bin’-post. Hopelijk vonden jullie het eens leuk om op Essential Honesty te zien?

Zijn jullie ook zo’n suckers als het op het vlak van producten opmaken komt? Ken je enkele van deze producten of waar willen jullie nog een uitgebreide review van zien voorbij komen? Let me know!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Beauty-bin #1

  1. Ik heb alleen nog maar ht micellair water van garnier gebruikt en deze vind ik erg fijn! Wanneer ik naar Parijs ga, schaf ik die van bioderma aan.

  2. Producten opgebruiken is stiekem wel leuk 😀 Ik vind het ook altijd zo tof als er iets op is en ik iets kan vervangen, geeft zo’n rust in mijn hoofd!

    Stom dat die van Kérastase niets deed. Nuja, can’t have it all. ..

    1. Ja, wel lullig van die van Kérastase, want die rook ik ‘t liefst! Maar goed, heb dan liever dat de olie wat doet.. Ben nu flink alles aan het opmaken! ‘t Is nodig tegen de verhuis!

  3. Je hebt echt mooie producten opgemaakt! Ik vind zulke artikels het leukst om te lezen en om zelf te schrijven… Sinds ik dat doe, maak ik altijd super veel producten op! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *