Body- & Skincare

Babor Paasei 2019

Joepie! De paasvakantie begint straks weer! Paaseierenseizoen, en je hebt er niet alleen om op te eten! Ze zijn ondertussen een beetje een iconisch product geworden, de Babor Paaseieren. Naar aanloop van Pasen brengt het Duitse salonmerk Babor ieder jaar een set uit met ampoules met concentraten, die samen zorgen voor een heerlijke skin-boost die je huid ‘wakker’ maakt na de donkere wintermaanden.

Het paasei bevat 14 ampoules, goed voor twee weken ‘smeer’plezier, vol waardevolle werkstoffen die je huid weer opbouwen, beschermen en verstevigen. . Vroeger had m’n huid niet echt behoefte aan die extra ‘boost’ die de ampoules geven, maar sinds de geboorte van Aline merk ik dat m’n huid echt wel wat extra vezorging kan gebruiken!

Babor Paasei

Het paasei ziet er vooraleerst écht super leuk uit. De vrolijke kleurtjes passen perfect bij het lente-gevoel dat Babor graag je huid wil geven. Het werkt net hetzelfde als een klassieke Adventskalender. Achter elk deurtje zit een verschillende ampoule, dat elk een andere werking heeft. De kuur van twee weken is zo samengesteld dat hij de huid perfect voorbereidt op het voorjaar.

Babor Paasei

Tijdens de eerste dagen hydrateren de ampoules op intensieve wijze. Daarna wordt er vooral gewerkt op het herstellen en de elasticiteit van de huid, en wordt afgesloten met de exclusieve Grand Cru rozen ampullen met hierin exclusieve rozenextracten. Deze werken vooral op huidveroudering. Je brengt de ampoule aan na het reinigen van het gezicht en net voor je dagelijkse dag- en/of nachtverzorging aan. Ik breng telkens een halve ampoule aan, zodat ik ‘m twee maal daags kan gebruiken.

Babor Paasei

Mijn paasei is intussen al op – tja, ik moest ‘m toch testen vooraleer hij definitief uitverkocht is hé – en ik merkte echt wel een verschil. De ene ampoule was wel iets vettiger voor mijn huid dan de andere maar ik merk dat vooral droogtelijntjes rondom mijn ogen en mondhoeken verdwenen zijn. En de fun van het openen van een dagelijks deurtje krijg je er gratis bij!

Je kunt het paasei van Babor bestellen via de website voor €46,90. Heb jij al eens een aftelkalender gehad, of toch enkel fan van een klassieke adventskalender?

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Babor Paasei 2019

  1. Wat grappig een soort advent kalender maar dan voor de paas dagen. En wat goed dat het ook echt een kuur is die je huid weer even een oppepper geeft.

    1. Ja, vind dat wel eens leuk, zo’n reeks ampoules! Deed echt wonderen voor m’n huid. Alleen net iets te duur om elke dag te gebruiken hé..

  2. Wat een leuk idee zo’n ei vol met capsules dat is toch het ideale paaskado voor alle mensen die van beauty en livestijl houden .

  3. Ja! Ik heb ‘m al eerder ontvangen (en toen deelde ik iedere dag in mijn stories welke ampul ik had en wat ie deed voor je huid) en toevallig nu weer. Heeeeeel erg blij mee. Wat grappig dat je twee keer een halve ampul gebruikt op een dag. Dat deed ik dan weer niet. Vond jij het breken soms ook een ‘dingetje’?

    1. Ja, in het begin was ik een beetje bang dat ik mezelf ging bezeren aan het glas, maar eenmaal je weet waar je moet breken gaat het vanzelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *