perfume

Australian Crush: Goldfield & Banks – Desert Rosewood

In Europa zijn we énorm verwend als het op parfum aankomt. De meeste grote Franse, Spaanse & Italiaanse modehuizen hebben intussen een héél bekende parfumportfolio, Duitsland is het land van de frisse eau de cologne en de laatste jaren vinden de Engelse nicheparfums steeds meer hun weg naar onze parfumerieën. Maar euhm, hoe zit dat elders in de wereld?

In dat opzicht ziet Goldfield & Banks het levenslicht. Dimitri Weber – geen onbekende in de wereld van parfum – emigreerde naar Sydney voor de liefde én ontdekte de indrukwekkende, tegenstrijdige Australische landschappen. Ondersteboven van het land down-under, maakt hij het zijn missie om deze buitengewone schoonheid te vatten in parfum. Op die manier kon hij de schoonheid, het woeste en het uitgestrekte van de Australische natuur met de rest van de wereld delen.

Goldfield & Banks

In totaal zijn er vijf verschillende geuren te ontdekken, die elk een stuk van het prachtige land dat Australië is proberen te vatten in een geur. Mijn persoonlijke favoriet is ‘Desert Rosewood’. Een tikkeltje saffraan, warme amber, poederig vanille én een combinatie van verschillende houtsoorten zorgt voor een warme Oosterse houtgeur. Heerlijk, unisex én blijft super lang hangen. Love it!

Goldfield & Banks

Laat de prijs van deze parfums je niet afschrikken. De unieke ingrediënten, het verhaal achter de geuren én de houdbaarheid zijn niet vergelijkbaar met wat je in de standaard parfumerie in je neusgaten ‘geramd’ krijgt per momenten. Dus wil je dat tikkeltje ‘uniek’ in je stash: Goldfield & Banks is the name!

Goldfield & Banks eau de parfum komt in een flacon van 100 ml voor 135 euro (Pacific Rock Moss, Blue Cypress) of 149 euro (Wood Infusion, White Sandelwood en Desert Rosewood). Oa. bij Parfuma te verkrijgen.

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Australian Crush: Goldfield & Banks – Desert Rosewood

  1. Oeps, die prijzen joh… ik heb meestal ook wel iets van Dior staan maar dan zit ik rond de 80 euro wat ik ook al een hoop geld vind voor parfum maar deze prijzen zijn me echt te gortig.

    1. Nu, voor een parfum van 100ml bij Dior ben je toch ook al 130 euro kwijt hoor (Miss Dior Le Parfum bijvoorbeeld) dus vind het al bij al nog niet zo héél gek duur hoor..

  2. Wat een bijzondere lijn. Ik heb me eigenlijk nooit gerealiseerd dat parfum continent en land gebonden is. Altijd gedacht dat het allemaal wereldwijd hetzelfde was. Leuk om te lezen.

  3. ik ben dol op parfum ! en alleenal om de doos zou ik het graag eens uitproberen. Ik schrik wle van d eprijs, gemiddeld geef ik 60 euro uit aan een fles eau de toilette, daar heb ik een Dior-retje voor…
    en ongezien en ongeroken koop je natuurlijk nooit een parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *