Personal

And we’re off ..And we’re off ..

Yes! Countdown is over! Our holiday has begun! Until July 20th, you’ll find me in the beautiful valley of the Dordogne. B I do not have wifi in our vacationhouse, so I can’t provide you with new blog posts during my vacation. That’s why I decided not to publish any new blogposts during my holiday.

P1050863Het is zo ver, onze vakantie is begonnen! Tot 20 juli vind je mij terug in de prachtige Dordogne. Omdat ik geen wifi heb in ons vakantiehuisje, kan ik jullie niet voorzien van nieuwe blogposts tijdens mijn vakantie. Ook heb ik de laatste weken het wat drukker gehad dan normaal met mijn werk, waardoor ik onvoldoende nieuwtjes kon voorbereiden om jullie mee te verrassen tijdens m’n reis. Daarom heb ik besloten om gedurende mijn vakantie geen nieuwe blogposts te laten verschijnen.

P1050863

For some extra reading-material, I have re-planned some old, but popular articles scheduled .

I hope you do not blame me, dear readers, but when I get back, I’m going to overwhelm you with a sh*tload of new articles!

I see you all in two weeks!

Om jullie toch van wat extra leesvoor te voorzien, heb ik enkele oude, populaire artikelen terug ingepland.

Ik hoop dat jullie mij dit niet kwalijk nemen lieve lezers, maar als ik terug ben, overlaad ik jullie met een SH*TLOAD aan nieuwe artikelen!

Tot binnen twee weekjes

8 thoughts on “And we’re off ..And we’re off ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *