Personal

An Essential Sneak Peek #2

Wanneer ik lezers ontmoet, vragen ze me altijd waarom ik zo weinig over mijn privé-leven post op mijn blog. Enkel wie mij op instagram volgt krijgt een kijkje in hoe mijn leven er uit ziet. In 2016 wil ik jullie echter wat meer betrekken in mijn leven in deze nieuwe rubriek ‘an essenial sneak peek’. Geinspireerd op de vele ‘my life in pictures’-artikelen op andere blogs, maar dan met een eigen twist!

Januari was écht een drukke maand! Ik ging naar een aantal blogevents, ging een paar keer naar de bioscoop, had enkele leuke meet-ups met vrienden én mocht aanwezig zijn op de mooiste dag van twee van m’n vrienden. Benieuwd?

Picture Post

Werken in Oostende is nog zo slecht niet, zeker niet als we het weekend inzetten op een terrasje met dit prachtige zicht .. Neen, helemaal niet! Ook op een regenachtige dag heeft Oostende wel iets moois ..

Picture Post

Picture Post

Eerste hoogtepunt was Star Wars ‘The Force Awakens’ met kleine broer Nicolas. Hij werd deze maand twintig jaar oud, en meestal doen we enkele leuke dingen in deze periode. Ook ging ik deze maand met vriendjelief naar ‘The Hatefull Eight’ en ‘Son of Saul’. Allebei heel heftige films, al bleef ‘Son of Saul’ echt aan de ribben plakken .. Amai!

Picture Post

Picture Post

Picture Post

Hey daar Bjorn! Samen gingen we deze maand een paar keer op stap in Brussel voor wat events. Sisley komt dit jaar met een héél leuk nieuwtje op het vlak van anti-ageing! We leerden er alles over in aanwezigheid van de CEO van het merk, en dat in deze prachtige zaal, die je al kon zien bovenaan dit artikel.

Picture Post

Door werkvergaderingen, events en het feit dat m’n vriend vrij onregelmatige uren heeft, moesten m’n vriend en ik soms afspreken om te lunchen, zodat we elkaar toch eens wat ‘langer’ konden zien. Gek hé? Samenwonen en elkaar toch niet veel zien. Intussen is dat alweer achter de rug, maar toch.. My reality in January!

Picture Post

Al nemen we het wandelingetje in Oostende er dan wel graag bij!

Picture Post

Ik liet trouwens ook een froufrou’tje knippen bij de kapper. Wel weer wat wennen – zeker omdat ik zowel links als rechts een weerborstel zitten heb vooraan – maar vind het echt wel geslaagd. Hier opnieuw op de trein naar Brussel, die ik tot in Gent precies helemaal voor mij alleen had!

Picture Post

Picture Post

Bjorn & ik ontdekten er de nieuwe telg die werd geboren in het Filorga ‘Time Zone’-gamma! Benieuwd allesinds, want ook ik begin al fijne lijntjes te spotten op m’n voorhoofd en rond m’n ogen. Ach, wellicht van het vele lachen, niet?

Er hing trouwens nog Kerstverlichting op de Anspachlaan! Euhm, Kerst ligt alweer een hele tijd achter ons hoor Stad Brussel! Alhoewel, het was wel eens leuk om dit te zien voor het weer een jaar op een zolder ergens in BxL vliegt!

Picture Post

Op 22 januari traden twee héél goede vrienden van mij in het huwelijksbootje! Een van de eersten in m’n vriendenkring trouwens, wat het extra speciaal maakte! We hebben ons te pletter geamuseerd, en lagen pas rond 4u in ons bedje in een B&B in Moerkerke! Topfeestje, met zelfs een tikkeltje vintage!

Picture Post

Wat een uitzicht trouwens om mee wakker te worden! Voor de liefhebbers, ‘t gaat hier over B&B ‘Altijd Genieten’ in Moerkerke. Je kent ‘t misschien wel als je op VTM keek naar ‘Met Vier in Bed’!

Picture Post

Picture Post

Verleidelijke ‘snelweg-selfie’ samen met Laurence, net voor we vertrokken voor de ‘Beauty Speed Date’ in Antwerpen. Laat ons zeggen dat de terugweg er eentje was om nooit te vergeten .. Haha! De speeddate zelf was enorm leerrijk. Niet alleen ontdekten we heel wat nieuwe merken, ook bestaande merken komen met heel wat leuks op de proppen dit jaar! Ook An-Sofie was van de partij!

Picture Post

Picture Post

Last but not least, de grappigste foto OOIT die ik van Argon heb genomen. Stel je dit eens voor. Op een maandagmorgen. Zomaar. Naast mij in bed! “Hoe zit het, ga je nog opstaan?” lijkt hij wel te zeggen. Gé-ni-aal!

Picture Post

Hopelijk vonden jullie deze kleine inkijk in m’n leven interessant? Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar én een nieuwe maand mij zal brengen! Hadden jullie ook zo’n drukke januari?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “An Essential Sneak Peek #2

  1. Inderdaad, het is heel erg leuk om eventjes mee te mogen gluren in je leven, heb lekker zitten kijken en lezen..Argon heeft ook wel een heel stoere houding , op de manier waarop hij ligt…echt grappig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *