About

Over mij!

Ik ben Laura, de persoon achter het toetsenbord. Ik ben 30 jaar oud en woon in Oostkamp, net naast het prachtige Brugge. Sinds 2010 ben ik samen met mijn vriend, en op 10 juni 2018 mochten we onze dochter Aline verwelkomen. Samen hebben we al een behoorlijk stukje van de wereld gezien, en – in normale omstandigheden – zijn we tussen vakanties door onze volgende reis al aan het plannen. Sinds 2020 ben ik ook aan het hardlopen geslagen. Niet fanatiek, maar wel intensief genoeg om toch een 100km per maand af te leggen.

Foto genomen door NMJfotografie

Ik werk voltijds in het bankwezen. Fiscaliteit, beleggings- & pensioneringsadvies zijn volledig m’n ding. Maar ’s avonds houd ik het liever luchtig en verdiep ik me in de wereld van reizen, beauty, parfum en plantjes. Zaken die ik ook graag met jullie deel!

Over de blog

Essential Honesty ontstond in 2012, net toen ik begon te werken bij m’n huidige werkgever. Ik zocht een uitlaatklep om een lange werkdag te kunnen ventileren. Ik las al heel wat blogs, maar het kriebelde om zelf ook eentje te starten. Na enkele negatieve ervaringen op het vlak van cosmetica-advies ging de kogel door de kerk en publiceerde ik m’n eerste artikelen. Eerlijke meningen over producten die ik zelf thuis gebruik. Doorheen de jaren kwamen er onderwerpen bij als reizen & lifestyle en sinds de geboorte van Aline, blogde ik ook een beetje over het mama-zijn.

In 2020 gaf mijn blogdatabase echter de geest, waardoor ik alle content van de afgelopen 10 jaar kwijt bleek te zijn. Na lang twijfelen besloot ik dit stukje internet echter een tweede leven te geven. Je vindt er niet alleen beauty-reviews terug, maar ook andere zaken die bij mijn leven horen.

Mocht je een prangende vraag hebben, een ideetje hebben voor een artikel, of gewoon even hallo willen zeggen, laat dan een comment achter onder het nieuwste artikel. Wil je het wat persoonlijker? Dan kan je ook altijd een mailtje sturen naar info@essentialhonesty.be of een DM sturen via mijn Instagrampagina.