2014, Favorieten, Personal

This was 2014: Make-up Edition

Here we are again, counting down! Vrijdag vertelde ik jullie al over mijn persoonlijke skincare favorieten van 2014, waarin jullie konden zien dat ik basically héél mijn routine heb veranderd. Ik had het al een beetje aangekondigd, maar ook op het vlak van make-up zijn er héél wat wijzigingen!

Ik geef het toe, vorig jaar kende ik nog niet zo héél veel van make-up en de verschillende merken. Intussen heb ik een héél eigen voorkeur, stijl en smaak ontwikkeld (lees: luxepaardje geworden). With no further ado: mijn ‘2014 Make-Up-favorites’!

Make Up Favorites 2014

Ik begin graag met een ‘clean canvas’ als ik mezelf wil opmaken, dus vond ik het logisch dan ook te beginnen met de producten die mijn gezicht ‘flawless’ maken!

 • Primer: Garnier 5 Second Perfect Blur Primer (review)
 • Fond de Teint: Bobbi Brown Foundation Stick (review)
 • Concealer: ELF Cover Anything Concealer
 • Poeder: T. LeClerc Poudre Théophile Compact (review)

Haha, geen enkele oude bekende in dit rijtje! Ik ben stapelgek geworden op de Bobbi Brown Foundation Stick en gebruik eigenlijk zelden nog een ‘normale’ foundation als ik de deur uitga! Erg eigenlijk!

Make Up Favorites 2014

Make Up Favorites 2014

Ook zit de Garnier 5 Second Perfect Blur Primer trouw in m’n make-up tasje! De concealer en het poeder veranderen regelmatig, maar dit waren mijn favorieten!

 • Blush: Bobbi Brown Shimmer Brick ‘Wild Rose’ (review)
 • Bronzer: BoHo Bronzer
 • Mascara: Benefit ‘They’re Real’ Mascara (review)
 • Oogschaduw: Bobbi Brown Sand Palette (review)
 • Lipstick: Dior Addict in ‘Mirage’ (review) & Chanel Rouge Allure Velvet Matte in ‘La Raffinée’ (review)
 • Zo, ‘t is eruit! Dat het Bobbi Brown ‘Sand Palette’ er ging instaan hadden jullie waarschijnlijk wel verwacht? ‘t Was een impulsaankoop, maar nog geen seconde spijt van gehad.

  Make Up Favorites 2014

  Make Up Favorites 2014

  Op lipstick-vlak heb ik duizend-en-één favorieten intussen, maar de Dior Addict & Chanel Velvet Matte springen er toch uit! Ook de Lip Pencils van NARS komen dicht in de buurt. En oja, heb ik al gezegd dat ik geen andere mascara meer wil dan de ‘They’re real’ als ik uitga?

  Groetjes,

  Laura

11 thoughts on “This was 2014: Make-up Edition

 1. Wat een leuke post! Echt heel erg fijn om te lezen! Ook wel eens leuk om je vooruitgang te zien in je blog, je schrijft wat anders, gebruikt andere producten, gewoon heel erg fijn dus om zien! Ik ben echt benieuwd geworden naar Bobbi Brown!

 2. Tof om te zien wat je dit jaar het meest gebruikt hebt en om te vergelijken met vorig jaar! Misschien moet ik ook eens zo’n lijstje maken. Lijkt me leuk om er na een tijd weer naar terug te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *