Style

Spotted: Wim Meeussen

Hoewel de focus van mijn blog voornamelijk op Beauty ligt, durf ik mezelf eigenlijk meer een liefhebber van ‘all things pretty’ noemen. Een mooi oogschaduwpaletje kan m’n hartje sneller doen slaan, maar ook een elegant horloge, blingbling-ring of awesome paar schoenen doen iets met een beautyliefhebber. Zeker als er nog eens een verhaal aan vasthangt. En zo kwam ik terecht bij Wim Meeussen ..

Vinosource

Wie in Antwerpen woont – zelf leerde ik ‘t als rasechte West-Vlaming ook kennen via een Antwerpenaar – zal Wim Meeussen wellicht wel kennen. Begonnen als goudsmid in hartje Antwerpen, en intussen uitgegroeid tot een begrip binnen zijn sector. Zijn juwelen en ringen zijn nooit seriewerk. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in zijn atelier, door een ervaren team. Zelf heb ik tijdens de persdagen m’n ogen uitgekeken in de vitrine, maar door gebrek aan tijd niet kunnen binnenspringen.

Wie mij kent, weet dat ik van ‘eenvoudige’ juwelen houd. Niets opzichtig, maar de eerder sobere & tijdloze stukken. Toen ik ontdekte dat Wim Meeussen nu ook een webshop had, maakte ik direct een ‘wishlist’ op, die ik toch ook eens wilde delen met jullie.

Vinosource

Opengewerkte zilveren armband – €170,00

Vinosource

Zilveren ring met bloemenmotief – €145,00

Vinosource

Zilveren Ring met houtmotief – €95,00

Vinosource

Halssnoer met kuipjes – €275,00

Not your average type of jewelry. Iets robuuster dan de ‘fijne’ juweeltjes die nu trending zijn, maar toch elegant en klassiek. Zeker dat halssnoer & armbandje zie ik op termijn nog in m’n juwelenkistje belandden!

Kenden jullie de juweeltjes al van Wim Meeussen? Waar halen jullie juwelen, of krijg je ze liever als verrassing?

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *